Δυσκολεύει μέρα με τη μέρα η διαχείριση της κατάσταση στον Άρη, αφού τα νούμερα είναι μεγάλα και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει πράξη τα λόγια που έχουν ακουστεί όλο αυτό το διάστημα.

Αυτή τη στιγμή οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές από τη μία και η «Κοινωνία Μελών Άρη» από την άλλη προσπαθούν να βρουν μία λύση, χωρίς να είναι σίγουρη κατάληξη.

Οι πρώτοι θεωρούν ότι μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα γνωρίζουν τις προθέσεις των παλιών παραγόντων της ΠΑΕ, ενώ η «ΚΜΑ» προσπαθεί να δημιουργήσει δεξαμενή 15-20 αρειανών επιχειρηματιών που θα βάλουν από 50.000 ευρώ ο καθένας ώστε να συγκεντρωθεί τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ που θα κλείσει αρκετές τρύπες (μόνο 400.000 ευρώ απαιτούνται για την εφορία).

Παράλληλα, η μεταβατική διοίκηση θα θέσει στη διάθεση των οπαδών τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν σε πολύ προνομιακές τιμές και ελπίζουν ότι θα συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ επεξεργάζονται τις τελευταίες λεπτομέρειες του πλάνου και τις επόμενες μέρες θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν τα πακέτα.

Πηγή: sport-fm.gr