Μετά την πρωινή παρουσία του στη Γενική Συνέλευση όπου εξέφρασε ενδιαφέρον για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΑΕΚ με 3,5 εκατ. ευρώ (και ανάληψη χρεών έως και 30 εκατ.) ο επίδοξος αγοραστής έδωσε το «παρών» και στο Δ.Σ. που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις.

Εμφάνισε λοιπόν εκεί νέα -εναλλακτική- πρόταση ύψους 13 εκατ. ευρώ για το 80% της ΠΑΕ!

Μετά την «ουρανοκατέβατη» πρόταση που κατέθεσε το πρωί, ο Μπαϊρακτάρης προσκλήθηκε να βρεθεί στο Δ.Σ. που θα γινόταν το απόγευμα στα Σπάτα, προκειμένου να τη συζητήσει με τη διοίκηση της ΠΑΕ. Χωρίς δικηγόρο και λογιστή, λοιπόν -όπως του ζητήθηκε- ξεκαθάρισε πως τα 3,5 εκατ. ευρώ που είναι διατεθειμένος να καταθέσει άμεσα στο λογαριασμό της ΑΕΚ θα αφορούν μονάχα την αγορά του 51%.

Μια πρόταση που δεν έγινε δεκτή από το Δ.Σ. (άλλωστε ο Ανδρέας Δημητρέλος είχε ξεκαθαρίσει στις δηλώσεις του το μεσημέρι ότι το συγκεκριμένο ποσό θεωρείται πολύ μικρό για το πλειοψηφικό πακέτο) αλλά και μια εξέλιξη που δεν… πτόησε κιόλας τον Μπαϊρακτάρη.

Κι αυτό διότι ο επίδοξος αγοραστής διατύπωσε εναλλακτική πρόταση ύψους 13 εκατ. ευρώ, που θα του εξασφαλίσει ποσοστό 80% της ΠΑΕ! Κάτι που αντιμετωπίστηκε εκ νέου με επιφύλαξη από τη διοίκηση, η οποία έθεσε ως απαραίτητη προϋπόθεση την παρουσίαση τραπεζικών εγγυήσεων το πρωί της Πέμπτης προκειμένου να συνεχιστεί η (όποια) συζήτηση.

Πηγή: sport-fm.gr