Το τέλος της θητείας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προανήγγειλε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος επιθετικός τόνισε πως το καλοκαίρι θα αποτελέσει και επίσημα παρελθόν από τους «κόκκινους διαβόλους», εκφράζοντας το παράπονό του για την υπόσχεση που δεν έκανε ποτέ πράξη ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον…

Ο 31χρονος φορ ήλπιζε σε κάτι καλύτερο όταν έπαιρνε την απόφαση να μετακομίσει στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά η μοίρα δεν του τα έφερε όπως ήθελε. Η φανέλα βασικού σπάνια γινόταν δική του και έβγαινε χαμένος στον ανταγωνισμό της επιθετικής γραμμής του συλλόγου του Μάντσεστερ.

«Μου απομένει ελάχιστος χρόνος στη Γιουνάιτεντ. Σύντομα θα αποτελέσω παρελθόν» δήλωσε ο Μπερμπάτοφ για να εκφράσει το μεγάλο του παράπονο:

«Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μου είπε 10 φορές πως με υπολογίζει και πως θα μου έδινε ευκαιρίες, αλλά δεν το έκανε. Δεν αισθάνομαι σημαντικός εδώ και θα φύγω. Με έχει πειράξει ο τρόπος με τον οποίο ήρθε έτσι απλά το τέλος της θητείας μου και πιστεύω ότι άξιζα πολύ περισσότερα πράγματα. Θα αναζητήσω κάποια άλλη ομάδα και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο».

Πηγή: sport-fm.gr