Δεν χωρούν προγνωστικά σε έναν τελικό, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Αντόνιο Κόντε στη συνέντευξη τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας μεταξύ της Νάπολι και της Γιουβέντους. Ο προπονητής της «μεγάλης κυρίας», τόνισε ότι αυτό το παιχνίδι αποτελεί το επιστέγασμα μίας πολύ δύσκολης διαδρομής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός: «Ο τελικός του Κυπέλλου είναι το τέλος μίας σπουδαίας και δύσκολης διοργάνωσης. Το παιχνίδι κόντρα στη Νάπολι θα είναι πολύ δύσκολο. Προγνωστικά; Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πιο θα είναι το αποτέλεσμα σε μία τόσο σπουδαία αναμέτρηση. Όταν τελειώσει θα μπορώ να απαντήσω σε περισσότερες ερωτήσεις».

Το παρών στη συνέντευξη τύπου έδωσε και ο αρχηγός της Γιουβέντους, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο οποίος δήλωσε: «Εύχομαι να γράψουμε εγώ και οι συμπαίκτες μου μία ακόμα μεγάλη σελίδα στην ιστορία της ομάδας μας».

Αναφορικά με το γεγονός ότι θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα των «μπιανκονέρι», σχολίασε: «Θέλω να το ζήσω μέχρι και την τελευταία στιγμή. Είμαι προσηλωμένος στον τελικό. Μετά θα σκεφτώ τι θα κάνω στο μέλλον».

Πηγή: sport-fm.gr