Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Σουόνσι επιβεβαιώνει η διοίκηση των Ουαλών το «όχι» του Μπρένταν Ρότζερς στην πρόταση της Λίβερπουλ για να συζητηθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

«Μύλος» στους «reds» με το θέμα του προπονητή.

Το πρωί της Παρασκευής έγινε γνωστό ότι ο 39χρονος τεχνικός αρνήθηκε να συζητήσει με τη Λίβερπουλ το ενδεχόμενο συνεργασίας τους, αφού παραμένει προσηλωμένος στο πλάνο του για να φτιάξει μεγάλη τη Σουόνσι.

Η είδηση επιβεβαιώνεται- και επίσημα- από τη Σουόνσι, η οποία με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της αναφέρει ότι «η Λίβερπουλ προσέγγισε τη διοίκηση του συλλόγου και συγκεκριμένα τον Χιου Τζένκινς».

Ο τελευταίος επικοινώνησε με τον τεχνικό της ομάδας για να τον ενημερώσει για το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ, αλλά ο τελευταίος «αρνήθηκε να συζητήσει με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ». «Ο τεχνικός της Σουόνσι εργάζεται σκληρά για τη βελτίωση της ομάδας. Ο σύλλογός μας δεν πρόκειται να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο για το συγκεκριμένο θέμα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Όλα αυτά την ώρα που σύσσωμα τα αγγλικά Μέσα μεταδίδουν ότι η διοίκηση της Λίβερπουλ είναι έτοιμη να συζητήσει με αρκετούς τεχνικούς, με τους υποψηφίους να φτάνουν ακόμη και τους 12! Οι «κόκκινοι» βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή μετά την απομάκρυνση του Κένι Νταλγκλίς από τον πάγκο της ομάδας.

Πηγή: www.england365.com.cy