Την άποψη ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσπαθεί να αλλάξει τα πάντα στον Ολυμπιακό προς το καλύτερο εξέφρασε ο Κριστιάν Καρεμπέ. «Έχει μεγάλους στόχους και φαίνεται διατεθειμένος να κάνει ό,τι μπορεί για να τους πραγματοποιήσει», τόνισε ο Γάλλος για τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κριστιάν Καρεμπέ στον «Πρωταθλητή»

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

«Ο κύριος Μαρινάκης, ξεκίνησε πάρα πολύ καλά. Έφερε γρήγορα τίτλους στον σύλλογο και είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να αλλάξει τα πάντα προς το καλύτερο. Έχει μεγάλους στόχους και φαίνεται διατεθειμένος να κάνει ό,τι μπορεί για να τους πραγματοποιήσει».

Για τους λόγους που παρευρέθηκε στη φιέστα του Ολυμπιακού

«Είναι πάντα μεγάλη τιμή για μένα να επιστρέφω στην Ελλάδα, να εισπράττω αυτές τις εκδηλώσεις από ένα κοινό που αγαπώ και σέβομαι και να γίνομαι εκ νέου κομμάτι της φιλοσοφίας του συλλόγου. Έχει να κάνει με όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα από την ημέρα που πρωτοήρθα στην Ελλάδα».

Για την προοπτική συνεργασίας με τους Πειραιώτες

«Είμαι πολύ απασχολημένος αυτό τον καιρό με δραστηριότητες που έχω. Ποτέ δεν ξέρεις όμως. Θα δούμε τι θα συμβεί. Προς το παρόν είμαι εδώ για να ευχαριστηθώ τον τίτλο. Όλα μπορούν να συμβούν στο μέλλον όμως».

Πηγή: sport-fm.gr