Απογοητευμένος από την αγωνιστική εικόνα των ποδοσφαιριστών του είναι ο Ζεσουάλντο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε με σκληρή γλώσσα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι –αν και έχουν τη δικαιολογία πως φέτος παλεύουν μόνοι τους- φαίνεται πως την πιο κρίσιμη στιγμή εμφανίζονται κατώτεροι των περιστάσεων.

Ο Φερέιρα κατσάδιασε τους παίκτες, εστιάζοντας κυρίως στην αγωνιστική απειθαρχία και στο γεγονός πως μέσα στο παιχνίδι δεν κάνουν αυτά που τους ζητεί.

«Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Άλλα σας λέω και άλλα κάνατε. Δεν έχει νόημα να σας μιλάω πριν από τα παιχνίδι άμα ο καθένας κάνει ότι του έρθει. Η ομάδα είναι πάνω από τους εαυτούς σας. Βάλτε καλά μέσα στο μυαλό σας αυτό», είπε ο Φερέιρα, ο οποίος στη συνέχεια δεν άφησε ασχολίαστη ούτε τη συμπεριφορά ορισμένων μέσα στο παιχνίδι και αναφερόμενος στους Κουίνσι, Σιμάο και Κατσουράνη, τόνισε:

«είναι δυνατόν το παιχνίδι να παίζετε και εσείς να μιλάτε, να τσακώνεστε μεταξύ σας; Είστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Τι είναι αυτά που κάνετε; Ξυπνήστε πριν να είναι αργά»!

Ατομικό για τρεις

Τα περιθώρια στενεύουν για τον Παναθηναϊκό που ψάχνει εναγωνίως την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ προκειμένου να ανακτήσει το προβάδισμα και τον πρώτο λόγο για το Champions League.

Οι «πράσινοι» μετά την ήττα στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ, φιλοξενούν το «Δικέφαλο του Βορρά» και στην προπόνηση της Δευτέρας ο Φερέιρα είδε τρεις παίκτες του να υποβάλλονται σε θεραπεία.

Συγκεκριμένα, οι Γιούρκας Σεϊταρίδης (τραυματίστηκε στην… προθέρμανση του ματς της Τούμπας), Νίκος Σπυρόπουλος και Γκέργκελι Ρούντολφ δεν προπονήθηκαν μαζί με τους συμπαίκτες τους αλλά ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.

Συντηρητικά γυμνάστηκαν οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ οι υπόλοιποι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Πηγή: sport-fm