Πήγε στο «Ολντ Τράφορντ» με πολλές προσδοκίες. Κατάφερε να βγει και πρώτος σκόρερ μάλιστα στην περσινή σεζόν. Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να δικαιολογήσει το μεγάλο ποσό που είχε δαπανηθεί για την απόκτησή του.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αποχωρεί μετά το τέλος της χρονιάς όχι απλά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και από το Νησί, όπως ανακοίνωσε ο μάνατζέρ του. Ο βούλγαρος επιθετικός έχει πραγματοποιήσει μόλις δώδεκα εμφανίσεις την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο σκωτσέζος τεχνικός πάντως δεν είναι διατεθειμένος να τον αφήσει να φύγει χωρίς οικονομικό όφελος για την ομάδα του.

Ο 31χρονος επιθετικός είχε αποκτηθεί το 2008 από την Τότεναμ έναντι 30 εκατομμυρίων λιρών. Ο Σερ Άλεξ σχολίασε σχετικά: «Ο «Μπέρμπα» είναι παίκτης πρώτης κλάσης και έχει ακόμα αρκετά χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Δεν πρόκειται να τον αφήσουμε να φύγει χωρίς αντάλλαγμα» τόνισε.

Η Γιουνάιτεντ σκέφτεται να προσφέρει τον Μπερμπάτοφ πίσω στην Τότεναμ ως αντάλλαγμα για τον Λούκα Μόντριτς. Ο μάνατζερ του πάντως ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα εκτός Αγγλίας. «Θα ήθελε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα. Ήταν μια απογοητευτική σεζόν για αυτόν και τώρα θέλει να παίξει ποδόσφαιρο» ήταν τα λόγια του. Πιο πιθανό σενάριο για τον πρώην παίκτη της Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι η επιστροφή του στην Γερμανία όπου υπάρχει φιλολογικό ενδιαφέρον από τις Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ.

Πηγή: sport-fm.gr