Κρίσιμη για το μέλλον του Παναθηναϊκού είναι η εν εξελίξει γενική συνέλευση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να ορίσει νέο διοικητικό συμβούλιο (πιθανότατα με πρόεδρο τον Δημήτρη Γόντικα), καθώς επίσης να ενημερώσει τους μετόχους για τη συμφωνία που έχει κάνει με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη όσον αφορά στο ποσοστό μετοχών, αλλά και το ζήτημα της ΓΗΠΕΛ. Παράλληλα θα γίνει γνωστό πόσα χρήματα έχουν ήδη συγκεντρωθεί από οικονομικά επιφανείς φίλους της ομάδας, προτού αναζητηθεί επιπλέον ρευστό από τον κόσμο της ομάδας και ενδεχομένως την προείσπραξη κάποιων προβλεπόμενων εσόδων από χορηγούς ή το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Άφαντος ο πρίγκιπας που παρουσίασε χθες ο Βλάσης Τσάκας. Ακόμη κι αν παρουσιαστεί, ωστόσο, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα του επιτραπεί να παραστεί στη διαδικασία.

Περίπου 30 οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ αγωνιώντας για τις εξελίξεις. Ο Μίμης Δομάζος είναι επίσης στη ΓΣ, ωστόσο δεν έχει εμφανιστεί ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και-όπως αναμενόταν-οι Γιάννης Βαρδινογιάννης και Νικόλας Πατέρας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται από νωρίς στα γραφεία της ΠΑΕ. Παρών και ο Ανδρέας Βγενόπουλος, που προσήλθε μαζί με τη Μαίρη Λομβάρδου-Ζούλα.

Πηγή: sport-fm.gr