Ο Βαλβέρδε είναι έτοιμος να πάρει αυτή τη φορά τον Ουρτάδο αναφέρουν οι Ισπανοί που μιλούν για συμφωνία του Ολυμπιακού με την Εσπανιόλ.

Η «Αs» κάνει λόγο πως παρά τη διαφορά στο οικονομικό το θέμα θα κλείσει και με την παρουσία του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην Ισπανία, έστω και αν αυτό δεν επιβεβαιώνεται από τους «ερυθρόλευκους».

Παράλληλα, οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα… έκλεισε με ένα ποσό κοντά στο 1.5 εκατ. ευρώ και πως ο Ουρτάδο θα βρίσκεται πιθανότατα αύριο στην Αθήνα.

Ώρα αποχωρήσεων στον Ολυμπιακό

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα τετ-α-τετ με τον Έντσο Μαρέσκα και όλα δείχνουν πως οι άνθρωποι της ομάδας πιέζουν τον Ιταλό προς την έξοδο, δίχως όμως να έχει διαρρεύσει κάτι το ουσιαστικό ακόμη…

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει υπάρξει μία επαρκή εικόνα για το τι ειπώθηκε στο συγκεκριμένο ραντεβού ενώ η δεν υφίσταται κάποια επιβεβαίωση από τον σύλλογο. Παρόλα αυτά όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός δεν θα το αφήσει έτσι το θέμα αυτό…

Ο Ολυμπιακός επίσης θέλει να αποδεσμεύει και τον Μαρέσκα αλλά αυτό μόνο… εύκολο δεν είναι, αφού ο 31χρονος μέσος φαίνεται να έχει «στρογγυλοκαθήσει» στη συμφωνία του με τους «ερυθρόλευκους». Πάντως στελέχη της ΠΑΕ εμφανίζονται αρκετά αισιόδοξα σχετικά με την αποχώρηση του Ιταλού μέσου.

Όσον αφορά στο θέμα Ντίνο Ντρπιτς από τον Ολυμπιακό επισήμαιναν πως ο αμυντικός αυτός τους έχει προταθεί αλλά έως εκεί. Στην παρούσα φάση δεν φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς της ελληνικής ομάδας.

Πηγή: gazzetta.gr