Χαρούμενος που είναι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού δήλωσε ο Μάρκο Πάντελιτς, μιλώντας στην εφημερίδα «Kurir». Ο Σέρβος επιθετικός μίλησε για την αποθεραπεία του και τη αδελφική σχέση που υπάρχει ανάμεσα στους οπαδούς των Πειραιωτών και εκείνους του Ερυθρού Αστέρα.

«Συναισθηματικά δεν θα μπορούσα να παίζω σε καλύτερη ομάδα. Ως οπαδός του Ερυθρού Αστέρα είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό, αφού οι οπαδοί των δύο ομάδων έχουν αδελφικές σχέσεις», ανέφερε αρχικά και μίλησε για την κατάστασή του:

«Αν και μόλις έχω ανακάμψει από τον τραυματισμό, είμαι ακόμα σε καλή κατάσταση. Το φετινό Πάσχα είναι ιδιαίτερο για μένα γιατί μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα έχω την ευκαιρία να το γιορτάσω στο Βελιγράδι. Για μένα είναι ανεκτίμητο να παίζω ποδόσφαιρο σε Ορθόδοξη χώρα όπως η Ελλάδα».

Καταλήγοντας, ο Πάντελιτς που επιστρέφει στην Αθήνα στις 22 Απριλίου και θα εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας στις 23 του ίδιου μήνα, τόνισε: «Στις αρχές Ιουλίου θα επιστρέψω στην Αθήνα και θα ενσωματωθώ με την αποστολή για την προετοιμασία. Θα μείνω και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό. Σκοπεύω να παίξω ποδόσφαιρο άλλα δύο ή τρία χρόνια».

Πηγή: sport-fm.gr