Χωρίς τον Μάρκο Λιβάγια θα παραταχθεί η ΑΕΚ στη Λάρισα η ΑΕΚ, για τον πρώτο ημιτελικό Κύπελλου, κόντρα στην τοπική ομάδα. Ο Κροάτης φορ έμεινε εκτός για λόγους αποφόρτισης, ενώ παράλληλα από την Ένωση έγιναν γνωστά και τα δύο παιχνίδια στη Super League στα οποία θα εκτίσει την τιμωρία δύο αγωνιστικών, επειδή συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες. Αυτά είναι με Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 26η αγωνιστική και με τον Πλατανιά 27η αγωνιστική.

Ο Μανόλο Χιμένεθ γνωστοποίησε και την «κιτρινόμαυρη» αποστολή για το αυριανό ματς με τη θεσσαλική ομάδα, στην οποία βρίσκεται κανονικά ο Σέρχιο Αραούχο, παρά το γεγονός ότι αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Εκτός 20άδας έμειναν επίσης και οι Αντρέ Σιμόες και Γιώργος Γιακουμάκης, οι οποίοι συνέχισαν σήμερα τις θεραπείες τους, όπως και οι ανέτοιμοι Κονέ, Λόπες.

Παράλληλα, από τον «δικέφαλο» υπήρξε ενημέρωση και για τον Ούρος Τσόσιτς, που μόνο θετική δεν ήταν. Ο Σέρβος στόπερ θα υποβληθεί αύριο σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί και να λυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Η θεραπεία την οποία είχε ακολουθήσει το τελευταίο διάστημα δεν απέδωσε και έτσι αναγκάζεται να προχωρήσει σε δραστικά μέσα. Ο εκτιμώμενος χρόνος επιστροφής του στη δράση είναι μεταξύ τεσσάρων και έξι εβδομάδων.

Αναλυτικά την αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την ΑΕΛ αποτελούν οι εξής: Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης, Μασούντ, Γιούσης, Μπακασέτας, Αραούχο και Αντωνίου.