Την έκπληξή του για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας να συνεχιστεί ο αγώνας του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης παραδέχθηκε ο Γιώργος Σαρρής μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. «Δεν μπορώ να κρίνω αποφάσεις. Η αλήθεια είναι ότι βρεθήκαμε προ εκπλήξεως», σχολίασε ο πρόεδρος της ΚΕΔ ο οποίος μετέφερε τις έντονες αντιδράσεις των διαιτητών σε τηλεφωνήματα που δέχθηκε… «Πρέπει να μας σπάσουν το κεφάλι για να μπορούμε να διακόψουμε παιχνίδι φαίνεται», τα λεγόμενα τους.

«Δεν μπορώ να κρίνω αποφάσεις δικαστικών οργάνων. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι βάσει των κανονισμών η απόφαση του διαιτητή ήταν σωστή. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κρίνω εάν έχουν δίκιο ή όχι τα πειθαρχικά όργανα. Θεωρώ ότι ο διαιτητής έκανε πάρα πολύ σωστά τη δουλειά του», τόνισε –αρχικά- και συνέχισε αποκαλύπτοντας την ενόχληση αρκετών διαιτητών σε τηλεφωνήματα που δέχθηκε…

«Υπάρχει ήδη αντίδραση των διαιτητών και είναι δικαιολογημένη. Μου τηλεφωνούσαν και αναρωτιόντουσαν … ‘’Θα πρέπει να σπάσει κεφάλι ή να χυθεί αίμα για να διακοπεί παιχνίδι’’ μου έλεγαν», τόνισε.

«Δεν ξέρω εάν θα πάει η ίδια 4άδα διαιτητών. Βάσει νόμου πρέπει να πάει αυτή. Βρεθήκαμε προ εκπλήξεως. Δεν έχει ξανασυμβεί. Θα υπάρξει αντίδραση από τους διαιτητές. Θα συνεδριάσει η ΚΕΔ και θα δούμε».

Πηγή: sport-fm.gr