Όσο χρειάστηκε έπαιξε χθες ο Ολυμπιακός για να μπορέσει να πάρει το αποτέλεσμα που τον φέρνει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Ατρόμητο.

Οι ερυθρόλευκοι δεν πήραν τη νίκη, ούτε άφησαν τα στόματα ανοικτά όλων όσοι παρακολουθήσαν το παιχνίδι αλλά ουδείς στην ομάδα δεν δείχνει να στέκεται στην εμφάνιση.

Ίσα-ίσα μάλιστα που όλοι είναι σίγουροι ότι η συνέχεια στο Κύπελλο θα είναι σαφώς καλύτερη με μια καλύτερη εμφάνιση που θα μπορεί να φέρει και το τρόπαιο στον Πειραιά.

Και ο Ερνέστο Βαλβέρδε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ» παραδέχθηκε ότι δεν ήταν και από τα καλύτερα παιχνίδια της ομάδας του.

«Καταφέραμε να προκριθούμε μετά από ένα παιχνίδι χωρίς λάμψη. Ήταν ένα επικίνδυνο παιχνίδι για μας καθώς μας πίεσε πολύ ο ΟΦΗ. Αυτό οφείλεται στο ότι βάλαμε μόνο ένα γκολ στο Καραϊσκάκη. Πλέον εμείς φτάσαμε στον τελικό και αυτό είναι πολύ καλό για εμάς», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός μετά το παιχνίδι στην Κρήτη.

Τέλος η σεζόν για Ιμπαγάσα;
Το κακό από το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού ήταν ο νέος τραυματισμός του Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός μεσοεπιιθετικός είναι πιθανό να έχει υποστεί θλάση, κάτι που δεν αποκλείεται να του στερήσει και τη συμμετοχή του στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, δηλαδή, στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Ο Ιμπαγάσα θα υποβληθεί σε εξετάσεις από τις οποίες θα διαπιστωθεί το πρόβλημα που έχει και εάν συντρέχει λόγος ανησυχίας για το ματς με τον Ατρόμητο.

Ο νέος τραυματισμός του Ιμπαγάσα όμως δεν αποκλείεται να βάλει σε σκέψεις και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού σε ό,τι έχει να κάνει με την ανανέωση του συμβολαίου του. Οι ερυθρόλευκοι εκτιμούν αρκετά τις υπηρεσίες του ποδοσφαιριστή αλλά και τις ικανότητές του στο παιχνίδι.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα όμως ο Ιμπαγάσα έχει μια σειρά από τραυματισμούς που του έχουν περιορίσει σε σημείο πρωτόγνωρο για… Ιμπαγάσα τη συμμετοχή του στα ματς της ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr