Οι κρίσιμες ώρες δεν σταμάτησαν… Τώρα αρχίζουν! Η κόντρα του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Ανδρέα Βγενόπουλου έβαλε τέλος στην προσπάθεια των παλαιμάχων να βρεθεί μια λύση για το «αύριο» της ομάδας, η οποία παραμείνει όμηρος ανάμεσα στις προσωπικές διαφορές των δύο μετόχων.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας οι παλαίμαχοι είχαν τη δεύτερη συνάντηση τους με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τρεις νομικούς συμβούλους. Στις επόμενες δυόμιση ώρες που διήρκεσε η συνάντηση των δύο πλευρών οι παλαίμαχοι προσπάθησαν να διαφοροποιήσουν την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί.

«Πώς έχεις φύγει; Κατέχεις το 54,7% των μετοχών, πρέπει να βοηθήσεις», ήταν κάποια από τα λόγια των άσων του παρελθόντος του τριφυλλιού.

«Ξεχάστε το. Έχουμε φύγει από τον Παναθηναϊκό. Νομικά έχω τις μετοχές αλλά σας τις δίνω αν θέλετε. Δεν έχω απαίτηση από εσάς. Θα μπορούσαν άλλοι μέτοχοι να βάλουν λεφτά στην ΑΜΚ και να έπεφτε το ποσοστό μου στο 18% και κάποια στιγμή θα εκμηδενιζόταν», ήταν η απάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

«Η ομάδα πάει στον γκρεμό, αν δεν βάλετε λεφτά», ήταν η απάντηση του Μίμη Δομάζου. «Έχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου», ήταν αυτή του Τζίγκερ.

Λίγες ώρες μετά τη συνάντηση ο Γιάννης Βαρδινογιάννης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξαπέλυσε επίθεση στον Ανδρέα Βγενόπουλο, ενώ διαχώριζε τη θέση του λέγοντας ότι «εγώ δεν επιδιώκω τον πόλεμο»…

Σχετικά με το θέμα της ΓΗΠΕΛ η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη ανέφερε: «Είναι παράλογο και άνανδρο να ζητάει να αναλάβω πιθανές ευθύνες για οτιδήποτε προκύψει από μελλοντικούς χειρισμούς τρίτων για ένα έργο το οποίο είχε δρομολογηθεί με την έγκριση όλων. Για το έργο έχουν εκδοθεί όλες οι άδειες και μπορεί ανά πάσα στιγμή να υλοποιηθεί».

Το προτελευταίο επεισόδιο στο χθεσινό σήριαλ δόθηκε από την πλευρά του Ανδρέα Βγενόπουλου η οποία απάντησε στα λεγόμενα του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Διαχώριζε τη θέση του καταλήγοντας ότι «στα δικαστήρια θα φανεί η αλήθεια».

Επίσης, αυτό που σχολιάστηκε αρνητικά από τον κ.Βγενόπουλο είναι πως το σημείο που τονίζει ο Τζίγκερ ότι η διπλή ανάπλαση είχε την έγκριση όλων των μετόχων και των εκτελεστικών οργάνων της ΠΑΕ, δεν ισχύει, αφού ο Γιάννης Ξυλάς, μέλος του ΔΣ της ΓΗΠΕΛ, είχε εκφράσει μέσω επιστολών τις αντιρρήσεις του και είχε ζητήσει ενημέρωση για μία σειρά ζητημάτων.

Αργά το βράδυ ήρθε και η ανακοίνωση των παλαιμάχων μετά τη συνάντηση που είχαν, με την οποία έβαζαν τέλος στην προσπάθεια που είχαν ξεκινήσει. «Διαπιστώθηκε ότι παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε ο σύνδεσμος τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά με συνέπεια να μην είναι δυνατή η διαχείριση των προσφερόμενων από τον κ. Βαρδινογιάννη μετοχών», κατέληγε.

Και τώρα;

Μετά από το χθεσινό σήριαλ εκμηδενίστηκε και η τελευταία προσπάθεια εξεύρεσης λύσης για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Η τιμωρία από την UEFA πρέπει να θεωρείται δεδομένη καθώς η ΠΑΕ παραμένει χωρίς διοίκηση και καμία από τις εκκρεμότητες που υπήρχαν δεν έχει τακτοποιηθεί…

Μπορεί κάποιοι να αναφέρουν ότι μπορεί να υπάρξει λύση μετά από έφεση της ΠΑΕ στο CAS αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι πώς θα γίνει αυτό από τη στιγμή που ούτε ένας μέτοχος δεν φαίνεται πρόθυμος να πάρει επάνω του την ομάδα και να τη βγάλει από το διοικητικό τέλμα που έχει βρεθεί.

Αρκετές ημέρες μετά από τη διάλυση του Δ.Σ. δεν έχει και δεν φαίνεται να βρίσκεται λύση για τη σύσταση νέου Δ.Σ. Το ενδεχόμενο λύσης από το Πρωτοδικείο φαίνεται ορατό και οι οπαδοί της ομάδας πρέπει να αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι την επόμενη αγωνιστική σεζόν οι πράσινοι θα αγωνίζονται στη Σούπερ Λίγκα αλλά μη έχοντας δικαίωμα για μεταγραφές, ανανεώσεις συμβολαίων.

Πηγή: sport-fm.gr