Όπως φαίνεται, η αποχώρηση του Αγησίλαου Τουμαζάτου από τα δρώμενα του Παναθηναϊκού δεν θα είναι η μόνη. Γενικά οι ανακατατάξεις στα πρόσωπα αναμένονται αρκετές, με μια ακόμη απομάκρυνση να «ψήνεται», την ώρα που όλα δείχνουν πως την επιτροπή Κωνσταντίνου, Σωπήλη, Στράτου και Σφυρή θα πλαισιώνει ο Χρήστος Παναγόπουλος.

Πρόκειται για άνθρωπο με τον οποίον διατηρεί εξαιρετική σχέση ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που ουσιαστικά αποτελεί για εκείνον το… δεξί του χέρι στο «τριφύλλι». Ο λόγος για τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, ο οποίος χειρίστηκε κάποιες από τις υποθέσεις που απασχόλησαν έντονα το τελευταίο διάστημα τον Παναθηναϊκό.

Μια από αυτές, για την οποία είχε δεχθεί έντονη κριτική από τον Βασίλη Κωνσταντίνου για τους χειρισμούς του, ήταν του Γιώργου Κουτρουμπή. Τον νυν στόπερ της Σταντάρ Λιέγης, ο οποίος δεν αποχώρησε και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τον σύλλογο.

Σύμφωνα με «πράσινα» -και όχι μόνο ρεπορτάζ- ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται πολύ σοβαρά να… αδειάσει και τον Διαμαντόπουλο. Ωστόσο, ενδεχομένως να υπάρχουν επιφυλάξεις για τον ρόλο που παίζει η παρουσία Ουζουνίδη στην ομάδα και πως μια τέτοια εξέλιξη ίσως τον ξενέρωνε. Σε μια περίοδο που έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες συζητήσεις για την ανανέωση συμβολαίου του Εβρίτη τεχνικού.