Κάθε άλλο παρά επαναπαυμένοι στο πλεονέκτημα έδρας που έχει φέτος η Σιένα έναντι του Ολυμπιακού στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας είναι οι παίκτες της ιταλικής ομάδας, όπως δήλωσε ο Νίκος Ζήσης στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Είναι σίγουρα κάτι ξεχωριστό να τίθενται δύο ομάδες αντιμέτωπες στην ίδια φάση της διοργάνωσης για δύο συνεχείς χρονιές. Όμως φέτος είναι μια διαφορετική χρονιά. Σίγουρα οι προπονητές των δύο ομάδων παραμένουν ίδιοι, αλλά αρκετοί παίκτες και τα χαρακτηριστικά τόσο της Σιένα όσο και του Ολυμπιακού έχουν αλλάξει αρκετά. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά αυτό δεν μας εξασφαλίζει τίποτα και θα πρέπει να το αξιοποιήσουμε παίζοντας καλά σε άμυνα και επίθεση», τόνισε ο διεθνής γκαρντ.

Όσο για το γεγονός ότι θα τεθεί αντιμέτωπος με πολλούς φίλους του, είπε: «Αγωνίζομαι πολλά χρόνια στο εξωτερικό. Είμαστε φίλοι και συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα, αλλά για όσο διαρκούν οι αγώνες θα είμαστε αντίπαλοι και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίσει η ομάδα μου και να πάμε στο Final 4».

Τέλος, έστειλε στα ελληνικά το δικό του μήνυμα εν όψει των αγώνων με τον Ολυμπιακό. «Εύχομαι να γίνει μία πολύ καλή κι ενδιαφέρουσα σειρά αγώνων, να υπάρχει θέαμα και να την ευχαριστηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο ο κόσμος».

Πηγή: sport-fm.gr