Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ενημερώνεται καθημερινά για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον Ντιόπ και έχει προσθέσει ήδη… στη λίστα του ακόμη παίκτη για τη μεσαία γραμμή, για το ενδεχόμενο που ο Σενεγαλέζος άσος δεν «κλείσει». Πρόκειται για τον 25χρονο Σερβοβόσνιο, ποτιτογραφημένο Ελβετό, Βέρο Σάλατιτς, ο οποίος αγωνίζεται στην Γκρασχόπερς. Βέβαια οι Ελβετοί κοστολογούν τον παίκτη στο 1 εκατομ. ευρώ στην ΑΕΚ ωστόσο πιστεύουν ότι η συγκεκριμένη τιμή μπορεί να «πέσει», αφού και ο Σάλατιτς είναι έτοιμος να φύγει.

Αναφορικά με τον παίκτη που θα αγωνιστεί στη θέση του αριστερού μπακ, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν ουκ ολίγα ονόματα στη μεταγραφική λίστα, ένα-ένα σβήνονται. Ο Όσκαρ Βεντ της Κοπεγχάγης αποδείχθηκε αρκετά «ακριβός» και ο Μάρκος Αλόνσο της Ρεάλ πολύ άπειρος για βασικός. Ο Μπουκαρί Ντραμέ θα ήταν η ιδανική μεταγραφή, παρόλα αυτά στην ΑΕΚ προτίμησαν να εξετάσουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών κυρίως από το ισπανικό πρωτάθλημα.

Μία από αυτές είναι ο Κοϊκίλι Λερτσούντι ντελ Κάμπο της Αθλέτικ Μπιλμπάο ο οποίος αποτελούσε βασικό στέλεχος της ισπανικής ομάδας τα τελευταία χρόνια, ενώ μένει ελεύθερος στα τέλη Ιουνίου. Επίσης στα υπόψιν είναι και ο Πάτρικ Μτίλιγκα, ο οποίος ανήκει στη Μάλαγα, ενώ υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις όπως είναι αυτή του Νταβίντ Γκαρσία της Εσπανιόλ του Χαβιέρ Παρέδες της Σαραγόσα και του Αντόνιο Λόπεζ της Ατλέτικο.

Πηγή: Gazzetta