Κατηγορίες εναντίον του Γκονσάλο Ιγκουαΐν ότι δεν δείχνει κανέναν σεβασμό στην πρώην του ομάδα εξαπέλυσε ο Λορέντσο Ινσίνιε, ο οποίος σε δηλώσεις του στην Gazzetta dello Sport εξέφρασε και την πεποίθησή του ότι ο τίτλος του πρωταθλήματος 2017-18 στη Serie A μπορεί να καταλήξει στη Νάπολι.

Η ομάδα της Καμπανίας πηγαίνει φουλ για τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, αλλά όπως σημειώνει ο βραχύσωμος επιθετικός της: «Θα προτιμούσα να είμαστε πρωταθλητές την άνοιξη, κάτι που πιστεύω ότι το μπορούμε. Ήμασταν στην κορυφή και τις προηγούμενες δύο σεζόν, αλλά η Γιουβέντους κατακτούσε τελικά τον τίτλο. Αυτή η σεζόν θα είναι δύσκολη για όλους, καθώς τόσο η Ίντερ όσο και η Ρόμα είναι στο ίδιο επίπεδο. Σίγουρα θα είναι διασκεδαστικό».

Όσο για τον πανηγυρισμό του Ιγκουαΐν στο «Σάο Πάολο», όταν σκόραρε και έδωσε στους «μπιανκονέρι» τη νίκη, ο Ινσίνιε σχολίασε: «Δεν μπορώ να μεταφέρω τι ακριβώς του είπα όταν πανηγύρισε με αυτόν τον τρόπο. Του είπα λίγες κουβέντες στη ναπολιτάνικη διάλεκτο και εκείνος τις κατάλαβε. Με απογοήτευσε. Την προηγούμενη σεζόν σκόραρε τόσο στο Τορίνο όσο και στη Νάπολι και δεν πανηγύρισε, αλλά το έκανε φέτος»…

«Θα έπρεπε να δείξει λίγο σεβασμό στους πρώην συμπαίκτες του. Λέει ότι είναι φίλος μας και με μερικούς από εμάς επικοινώνησε με μηνύματα πριν τον αγώνα. Όμως, μετά πανηγύρισε μέσα στη μούρη μας. Ήταν έλλειψη σεβασμού», πρόσθεσε ο επιθετικός των «παρτενοπέι».