Δεδομένη θεωρείται η «αποσυμφόρηση» στο ρόστερ του Ολυμπιακού ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Άλλωστε, σημερινό δημοσίευμα έκανε λόγο ο Τάκης Λεμονής θα επιδιώξει να δουλέψει για το υπόλοιπο της σεζόν με μόλις 20 ποδοσφαιριστές. Αυτό σημαίνει ότι θα «κοπούν» και αρκετοί που μέχρι σήμερα εντάσσονταν στο rotation της ομάδας.

Ένας από αυτούς αναμένεται να είναι ο Μοχάμεντ Μπεν, που δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των Πειραιωτών για τον αγώνα με τον Πλατανιά, στα Χανιά, για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό σημαίνει ότι τίθεται εκτός ομάδας του Ολυμπιακού, όπως έγινε γνωστό σήμερα και όλα δείχνουν ότι θα προκύψει θέμα αποχώρησής του από αυτήν.

Αντίθετα, στην αποστολή για το παιχνίδι στα Χανιά συμπεριλήφθηκε ο Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο Σέρβος στόπερ επιστρέφει σε αγώνα των «ερυθρόλευκων», καθώς ο 57χρονος τεχνικός τον συμπεριέλαβε σε αυτήν μαζί με τους Μαρτίνς και τους νεαρούς Αγγελόπουλο και Ξενιτίδη.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Ανδρούτσος, Αγγελόπουλος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Βούκοβιτς, Ξενιτίδης