Στην αναζήτηση «συμπαικτών» που μπορούν να δώσουν λύση στο οικονομικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει έρθει σε επαφή με αρκετούς επιχειρηματίες για το παραπάνω στόχο.

Από τις 26 Ιανουαρίου μέχρι και την Παρασκευή ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ είναι συνεχώς με ένα τηλέφωνο στο χέρι, όμως όλα είναι για το καλό του «Δικεφάλου του Βορρά».

Σύντομα θα υπάρξει ένα ραντεβού με την εταιρία που είχε τον έλεγχο του μάρκετινγκ της Γιουβέντους και πλέον κάτι ανάλογο κάνει με κονδύλια στο Κατάρ. Αυτός, άλλωστε, ήταν ο λόγος που βρέθηκε στην Τούμπα ο Ελβετός μάνατζερ.

Την ίδια ώρα, ο Βρύζας προσπαθεί να χρησιμοποιήσει όποιες επαφές έχει με Έλληνες επιχειρηματίες υψηλού βεληνεκούς και να βρει άμεσα ένα ποσό για τον ΠΑΟΚ. Μέσα από τις συναντήσεις που έχει ο Βρύζας διαπιστώσει πως υπάρχουν δυσκολίες για δύο λόγους: την οικονομική κρίση και την ποιότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για τους παραπάνω λόγους υπάρχουν άνθρωποι που δεν επιθυμούν να εμπλακούν στα διοικητικά του «Δικεφάλου του Βορρά» ή να έχουν την οποιαδήποτε σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί παρουσιάζονται στον ΠΑΟΚ όσον αφορά την αποθεραπεία του Αραούχο Έτο, ο οποίος είχε υποστεί αποκόλληση τένοντα στο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στα τέλη Γενάρη. Ο λόγος είναι ότι παρόμοιο πρόβλημα είχε στο πρόσφατο παρελθόν και ο Λούσιο Φιλομένο και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα μετά τον συγκεκριμένο τραυματισμό. Πάντως, εκφράζεται αισιοδοξία ότι ο Βραζιλιάνος μπακ θα καταφέρει να επιστρέψει στο παιχνίδι (11/03) με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.

Αύριο, Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, θα επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στις προπονήσεις. Ο Λάζλο Μπόλονι εκμεταλλεύτηκε την αναβολή της αγωνιστικής και έδωσε τριήμερο ρεπό στους παίκτες, ώστε να ξεκουραστούν από τα συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σε καλό δρόμο οι Ιβιτς, Ετο και Γλύκος που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας, ενώ ο Κατσικάς συνεχίζει με ασκήσει στο γυμναστήριο.

Πηγή: sport-fm.gr