Διανύει το 38ο έτος της ηλικίας του και ακόμη αντέχει!Ο Ράιαν Γκιγκς μια ημέρα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, ανανέωσε το συμβόλαιό του για έναν ακόμη χρόνο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ουαλός θα παραμείνει «κόκκινος διάβολος» για 22η συνεχόμενη σεζόν…

Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και φαίνεται ότι δεν έχει ξεδιψάσει από διακρίσεις. Ο Γκιγκς αποφάσισε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Γιουνάιτεντ για ακόμη ένα χρόνο αφού το ίδιο επιθυμούσε και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

«Είναι ένας φανταστικός παίκτης. Η επιτομή σε κάθε ομάδα που δημιούργησα. Έχει ακόμη επιθυμία και δίψα για διακρίσεις.Είναι ο πρώτος στις προπονήσεις. Οι νέοι στα αποδυτήρια είναι τυχεροί γιατί έχουν να μάθουν πολλά δίπλα του. Είμαι σίγουρος ότι θα σπάσει ακόμα αρκετά ρεκόρ», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Φέργκιουσον ενώ δηλώσεις έκανε και ο Γκιγκς.

«Οταν υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο, δεν περίμενα ότι θα μείνω για 22 χρόνια. Νιώθω σε καλή κατάσταση και μπορώ να βοηθήσω. Όταν κατακτήσαμε το 19ο πρωτάθλημά μας ήταν απερίγραπτο το συναίσθημα αλλά πιο σημαντικό είναι πως θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας στους επόμενους στόχους της».

Πηγή: sport-fm.gr