Η ψήφιση του περίφημου νομοσχεδίου μετατίθεται για το Μάρτιο, η σωτηρία (;) από τους Άραβες καθυστερεί και ο Παναθηναϊκός έχει άμεση ανάγκη από ρευστό, προκειμένου μέχρι το τέλος Μαρτίου να εξασφαλίσει αδειοδότηση από την UEFA.

Το ΔΣ της ερχόμενης Πέμπτης αναμένεται να προκηρύξει γενική συνέλευση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Σε αυτή η τιμή μετοχής θα είναι 0,33 ευρώ, όπως έχει ζητήσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος μαζί με ομάδα επιχειρηματιών προτίθεται να βάλει ένα ποσό 6-7 εκατ. ευρώ, προκειμένου να καλυφθούν οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ και να μην υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση. Στο μεταξύ, ωστόσο, από τη Σαουδική Αραβία λέγεται πως στο «παιχνίδι» παραμένει ο πρίγκιπας Σαλ Σαούντ (!), που είναι πιθανό να βάλει χρήματα, δίχως ασφαλώς τη συνδρομή του Βλάση Τσάκα, με τον οποίο έχει έρθει σε ρήξη.

Εφόσον δεν υπάρξει λύση στο πρόβλημα ρευστότητας της ΠΑΕ, έσχατη λύση για τη διοίκηση της ομάδας είναι να συνάψει δάνειο, είτε από τράπεζα είτε με τη μορφή ταμειακής διευκόλυνσης και πιο ευνοϊκούς όρους από κάποιον ιδιώτη-φίλο του Παναθηναϊκού. Άλλωστε θα είναι καταστροφή για το «τριφύλλι» να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να χάσει τη συμμετοχή στους χρυσοφόρους ομίλους λόγω της υπάρχουσας οικονομικής κατάστασης.

Θα τους μιλήσει ο Γόντικας
Σήμερα ή αύριο αναμένεται να περάσει από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας και να μιλήσει στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γόντικας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν έχει… άγριες διαθέσεις, αλλά απλώς θα ζητήσει να μην επαναληφθεί η κακή εμφάνιση της Λιβαδειάς εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες της ομάδας να υπερασπιστεί μέχρι το τέλος το προβάδισμα που έχει έναντι του Ολυμπιακού. Η διοίκηση αναγνωρίζει την προσπάθεια των παικτών, που συνεχίζουν απρόσκοπτοι την προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου παρότι τους οφείλονται αρκετά χρήματα.

Πηγή: sportfm.gr