Την άποψη ότι η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ατρόμητος μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, τον μείωσε ως επαγγελματία και ως άνθρωπο, εξέφρασε ο προπονητής των Αρκάδων, Σάκης Τσιώλης.

«Προτεραιότητα μου είναι ο Αστέρας και δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με άλλη ομάδα την οποία σέβομαι και εκτιμώ» τόνισε ο Έλληνας τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του κυριακάτικου (5/2) αγώνα με την Δόξα Δράμας στην Τρίπολη. «Το αποτέλεσμα στο Περιστέρι μας βοήθησε, με πειθαρχεία και υπομονή μπορούμε να φτάσουμε στην νίκη» πρόσθεσε για το ματς.

-για την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ατρόμητος:

«Η ανακοίνωση αυτή με μειώνει ως επαγγελματία και ως άνθρωπο. Προτεραιότητα μου είναι ο Αστέρας. Διευκρινίζω ότι δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με άλλη ομάδα την οποία σέβομαι και εκτιμώ. Ο Ιωνικός δεν έπεσε την πρώτη χρονιά. Ο Ιωνικός έπεσε για εξωαγωνιστικούς λόγους καθώς τιμωρήθηκε με -15 βαθμούς την 7η αγωνιστική. Όσο για τον Ολυμπιακό Βόλου, τον ανέλαβα σε μία μέτρια χρονιά στη Β’ Εθνική αλλά στην συνέχεια ανεβήκαμε επίπεδο όλοι μαζί».

-για το ματς με την Δόξα Δράμας:

«Έχουμε δύο αγωνιστικά προβλήματα. Τον Χουανίτο και τον Πουλίδο που είναι τιμωρημένος λόγω καρτών. Όσον αφορά τον Ροζέριο μπαίνει σιγά-σιγά σε πρόγραμμα και από την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και σε αυτό μας βοήθησε πολύ και η νίκη στο Περιστέρι.

Το πιο δημιουργικό μας ημίχρονο σε όλη τη χρονιά ήταν αυτό κόντρα στον Ατρόμητο. Ωστόσο η νίκη στον Ατρόμητο είναι η πιο σπουδαία μέχρι την επόμενη. Πρέπει να κοιτάμε το απόλυτο και τους τρεις βαθμούς σε όλα τα ματς.

Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά το αγωνιστικό σκέλος και με πειθαρχία και με υπομονή θα έρθει η νίκη και στο ματς με την Δόξα».

-για το στυλ παιχνιδιού που είχε ο Αστέρας στο Περιστέρι:

«Είχαμε δουλέψει και είχαμε τονίσει ότι η ομάδα δεν έπρεπε να τραβηχτεί πίσω. Στο Β’ ημίχρονο με αντίθετο αέρα, οπισθοχωρήσαμε περισσότερο από ένστικτο. Το σημαντικό είναι ότι δεν έγιναν καθαρές φάσεις στην εστία μας και δεν δεχθήκαμε γκολ, Μπορεί να παίζουμε και έτσι».

-για τα προβλήματα που δημιουργεί ο καιρός στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα:

«Σήμερα υπάρχουν προβλήματα λόγω του καιρού. Θα προπονηθούμε στα γυμναστήρια μας. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα χρησιμοποιήσουμε το κεντρικό γήπεδο».

Πηγή: sport-fm.gr