Εκτός αποστολής έμεινε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος για το αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1). Αντίθετα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πήρε τον Γιόσου Σαριέγκι για τον αγώνα των «πράσινων» με τους Περιστεριώτες.

Ο Πορτογάλος αναμενόταν σήμερα να αποφασίσει για τον Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος έχει ανεβάσει ρυθμό και το επόμενο διάστημα θεωρείται σίγουρο ότι θα δώσει επιθετικές λύσεις στο «τριφύλλι». Όσον αφορά τον Σαριέγκι, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και έθεσε εαυτόν για το παιχνίδι με τους «κυανόλευκους».

Στη σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες και στο τέλος έπαιξαν το καθιερωμένο δίτερμα. Από την πλευρά του, ο Γκέργκελι Ρούντολφ προπονήθηκε μόνος του.

Ο Φερέιρα δεν υπολογίζει όλους τους διαθέσιμους παίκτες, αλλά έμειναν εκτός αποστολής οι Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Καντέ (Κόπα Άφρικα), Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Σεϊταρίδης, Ρούντολφ, Ιωαννίδης, Ταμπάκης, Φουρλάνος και Λαγός.

Εν τω μεταξύ, ο Πορτογάλος προβληματίζεται από το γεγονός ότι ο Κατσουράνης και ο Λέτο έχουν από έξι κάρτες ο καθένας και αν πάρουν ακόμη μία, τότε θα χάσουν δύο από τα επόμενα ματς της ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr