Σοβαρότητα θα πρέπει να δείξει ο Ολυμπιακός στο επικείμενο παιχνίδι με το Μαρούσι (Σάββατο 21/01, 19:00) για την 15η αγωνιστική της Α1, καθώς όπως εξήγησε ο Κώστας Παπανικολάου η χαλαρότητα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στους Πειραιώτες.

Ο νεαρός φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως ο σύλλογος των βορείων προαστίων πρέπει να αντιμετωπιστεί με σεβασμό παρά το γεγονός ότι παραμένει χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

«Σ’ όλα τα παιχνίδια πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο και την προσπάθεια που κάνει πόσο μάλλον όταν αυτή η προσπάθεια γίνεται με τόσα μεγάλα προβλήματα», είπε ο 22χρονος παίκτης και πρόσθεσε:

«Το Μαρούσι δε θα έχει άγχος στο παιχνίδι κι εμείς δεν θα πρέπει να το πάρουμε αψήφιστα γιατί όταν είσαι χαλαρός μπορείς να έχεις πολλά προβλήματα και δεν μιλάω μόνο για το σκορ».

Από την πλευρά του ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Αγγέλου, σχολίασε: «Περιμένοντας τη δύσκολη συνέχεια της Euroleague, το παιχνίδι με το Μαρούσι έχει χαρακτήρα και ετοιμασίας αλλά και προσαρμογής για τους καινούργιους παίκτες ώστε να μπορέσει η ομάδα να παρουσιάσει ένα πιο σταθερό και καλύτερο πρόσωπο απ’ ότι στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, ιδιαίτερα στην άμυνα. Το Μαρούσι δίνει τη δική του μάχη κάτω από πολλά προβλήματα αλλά στο μπάσκετ πάντα πρέπει να σέβεσαι και τον εαυτό σου και τον αντίπαλο σε κάθε παιχνίδι».

Πηγή: Sport-fm.gr