Σήμερα θα προγραμματιστούν από τον Σταύρο Αδαμίδη οι συναντήσεις με τους εκπροσώπους των παικτών για την επέκταση των συμβολαίων τους, που λήγουν το επόμενο καλοκαίρι. Πρόθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι να «δέσει» τους τρεις παίκτες με μεγαλύτερης διάρκειας συμβόλαια, προκειμένου να μην τους χάσει σε ένα χρόνο δίχως να βάλει ευρώ στα ταμεία της. Άλλωστε από τον Ιανουάριο του 2011 θα έχουν δικαίωμα να διαπραγματευτούν με άλλες ομάδες.

Πιο δύσκολη περίπτωση είναι αυτή του Νάτσο Σκόκο. Η επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό φαίνεται να «αναθερμαίνει» το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό. Επίσης, παραμένει ανοικτό το παράθυρο μεταγραφής σε ομάδα του εξωτερικού, κάτι που θα προτιμούσε η διοίκηση της ΑΕΚ εφόσον ικανοποιείτο οικονομικά. «Βρισκόμαστε σε αναζήτηση ομάδας για τον Νάτσο. Έχουμε επαφές με συλλόγους από την Αγγλία, την Ισπανία, την Ιταλία και τη Γερμανία και αναζητούμε την καλύτερη δυνατή πρόταση», δήλωσε στο «Goal» ο εκπρόσωπος του παίκτη, Φαμπιάν Σολντίνι, ενώ δεν απέκλεισε και… εσωτερική μετακίνηση του πελάτη του: «Μέχρι τις 31 Αυγούστου, όλα μπορούν να συμβούν».

Οι υποθέσεις των Μπλάνκο και Τζιμπούρ φαίνονται λιγότερο δύσκολες και ο λόγος είναι ότι αμφότεροι έχουν εκφράσει την επιθυμία να παραμείνουν στην ΑΕΚ. Όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά και είναι άγνωστο αν θα το πετύχει αυτό η διοίκηση της «Ένωσης» με τις προτάσεις που θα τους κάνει.

* Η ΠΑΕ ΑΕΚ, έστω και καθυστερημένα, έδωσε 500.000 ευρώ στο Πανιώνιο για τη δόση από τη μεταγραφή του Ράφικ Τζιμπούρ.

Πηγή: ΣΠΟΡ FM