Μιλώντας προς τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Ερνέστο Βαλβέρδε τους ανέφερε πως… «περιμένω από όλους σας σκληρή δουλειά. Τώρα θα πρέπει ν’ αλλάξουμε αρκετά πράγματα. Θέλουμε οπωσδήποτε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα φέτος και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Τετ-α-τετ με Κοβάσεβιτς

Ο Βαλβέρδε είχε και μία επαφή με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν πως έγινε για μεταγραφικούς στόχους. Μάλιστα όπως διέρρευσε μεταξύ άλλων έπεσαν στο τραπέζι τ’ ονόματα των Νεκουνάμ, Μρντζα και Βενκέρ.

Πάντως ως προς το μεταγραφικό κομμάτι στον Ολυμπιακό το ζητούμενο είναι έως τις 28 Αυγούστου να έχουν γίνει 3 με 4 μεταγραφές. Ο Βαλβέρδε έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως θέλει έναν τέταρτο κεντρικό αμυντικό, που μάλλον θα είναι ο νεαρός Παπάζογλου, δύο αμυντικά χαφ, έναν ή δύο φορ, έναν βασικό γκολκίπερ και έναν περιφερειακό παίκτη.

Έτσι ο Ολυμπιακός θα πάει για 4-6 μεταγραφές. Για τον Παπάζογλου του Πανσερραϊκού καθώς και για τον Βραζιλιάνο μέσο του Εθνικού, Σουμπίνιο ίσως οι υποθέσεις τους κλείσουν θετικά σήμερα. Αν δεν συμβεί αυτό εντός της σημερινής ημέρας πρόκειται να γίνει αύριο.

Πάντως αναφορικά με τον Σουμπίνιο ενδέχεται να δοθεί δανεικός. Πέραν τούτου τ’ όνομα του Νεκουνάμ επανήλθε στην πρώτη γραμμή, δεδομένου πως ο Βαλβέρδε τον θέλει στον σύλλογο.

Αύριο θα δώσει το παρών ο Μαρινάκης

Στο μεταξύ η νεότερη πληροφόρηση κάνει λόγο για επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη σε μία εκ των δύο αυριανών προπονήσεων του Ολυμπιακού. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας αναμενόταν σήμερα στου Ρέντη για να μιλήσει στους παίκτες για τα νέα δεδομένα, κάτι που τελικά δεν έγινε. Όπως όλα δείχνουν αυτό θα συμβεί εντός της αυριανής μέρας.

Πηγή: gazzetta.gr