Συνάντηση θα έχει την Τετάρτη ο Δημήτρης Γόντικας με τον μάνατζερ του Αντώνη Πετρόπουλου, Γιάννη Γλυκό.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη θα ήθελε τον ποδοσφαιριστή του -από την στιγμή που δεν χρησιμοποιείται- ελεύθερο, ωστόσο, κάτι τέτοιο φαντάζει σχεδόν αδύνατο, τουλάχιστον προς το παρόν.

Αν όμως βρεθεί μία ομάδα για να πάει δανεικός άμεσα ο διεθνής επιθετικός, θα διευκολυνθεί και το έργο του «τριφυλλιού» για την μεταγραφή αμυντικού που «καίγεται».

Το συμβόλαιο του «Πετρογκολ» λήγει τον Δεκέμβρη του 2012 και από την στιγμή που ο ίδιος δεν παίρνει ευκαιρίες και ο Φερέιρα δεν φαίνεται να πιστεύει σ’αυτόν, θα ήθελε να φύγει ελεύθερος από τώρα. Για να γίνει αυτό όμως, ο Παναθηναϊκός θέλει ο ποδοσφαιριστής του να χαρίσει τα δεδουλευμένα με τον επιθετικό να αντιδρά σε αυτή την οπτική.

Ενδεχόμενο να βρεθεί μια μέση τιμή, πάντα υπάρχει, όμως για να αποφευχθούν τέτοιου τύπου διαπραγματεύσεις, το σενάριο μιας μικρής ανανέωσης και παραχώρησης του ως δανεικός, είναι και το πιο πιθανό. Κι αυτό, διότι εάν ο Πετρόπουλος εκεί που πάει «πιάσει», θα μπορεί πολύ πιο εύκολα να διαπραγματευτεί το συμβόλαιό του αφού θα λήγει μέσα σε ένα εξάμηνο.

Κι από τη στιγμή που αρκετές ομάδες Σούπερ Λιγκ, μεταξύ των οποίων και ο Άρης που σίγουρα είναι στις σκέψεις του ποδοσφαιριστή, έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, το θέμα αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον και περισσότερα θα γίνουν γνωστά, την Τετάρτη το απόγευμα, μετά το ραντεβού των Γόντικα και Γλυκού.

Πηγή: sport-fm.gr