Αποφασισμένος να περάσει το μήνυμα «ματώστε τη φανέλα» είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος αναμένεται να πάει στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ εμφανίζεται έξαλλος με την εμφάνιση και την γκέλα (0-0) της ομάδας στην έδρα της Δόξας Δράμας.

Επίσης, θα τονίσει στους ποδοσφαιριστές πως χρειάζεται να τα δίνουν όλα με όποιον αντίπαλο και αν αντιμετωπίζουν και θα καταστήσει σαφές πως περιμένει να δει άμεσα διαφορετική φιλοσοφία.

«Η εμφάνιση ήταν απαράδεκτη, πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δεν κερδίζονται οι αγώνες με τη φανέλα και να καταλάβουν και πού παίζουν. Ο κόσμος μας στηρίζει παρά τα προβλήματά του για να βλέπει αυτό το θέαμα…», ειπώθηκε από την ΠΑΕ και φαίνεται ότι δεν θα περάσει απαρατήρητη η χθεσινή γκέλα.

Μάλιστα, υπάρχουν φήμες που αναφέρουν ότι θα τονίσει πως αν δει ξανά τέτοια εμφάνιση, τότε θα «πάρει κεφάλια» για όποιον δεν… ματώνει για τη φανέλα του Ολυμπιακού. Επίσης, ο κ. Μαρινάκης θα πάρει πίσω το πριμ των 300.000 ευρώ που είχε τάξει και θα επιβάλει πρόστιμο-μαμούθ στους παίκτες, ώστε να αντιληφθούν πως έχουν μεγάλη ευθύνη για την εικόνα της ομάδας.

Οι Πειραιώτες δεν δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση μετά τις γιορτές, αφού κέρδισαν με το «στανιό» τον Ατρόμητο και χθες ήρθαν ισόπαλοι με την Δόξα στη Δράμα.

Το θέμα, όμως, είναι ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχουν την πολυτέλεια να έχουν απώλειες στο πρωτάθλημα και καλούνται άμεσα να δείξουν το πρόσωπο που έδειξαν μετά τον Οκτώβριο, όταν και άρχισαν να παίζουν καλύτερο ποδόσφαιρο και είχαν τα θετικά ανακάμψει στην Ευρώπη. Άλλωστε, σε έναν περίπου μήνα θα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις για το Europa League και θα έχουν αγώνες κάθε τρεις μέρες, οπότε θα είναι διαφορετικά και τα δεδομένα.

Εν τω μεταξύ, οι «ερυθρόλευκοι» σήμερα θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Θρασύβουλο για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 10:30 και ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι σίγουρο ότι θα μιλήσει στους παίκτες για το κακό πρόσωπο που έδειξαν στο Καυτανζόγλειο.

Πηγή: sport-fm.gr