Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και μαζί του επιστρέφουν και οι άμεσοι συνεργάτες του. Ένας από αυτούς ο Γιον Ασπιάθου μίλησε στον ΣΚΑΪ για την νέα συνεργασία τους με τους «ερυθρόλευκους»…

«Αυτό που ελπίζουμε είναι να φέρουμε τον Ολυμπιακό στο επίπεδο που ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι καλή η κατάστασή του. Θέλουμε να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές, πώς λειτουργούν, να δουλέψουμε μαζί τους και να τους περάσουμε τα πράγματα που θέλουμε», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ασπιάθου, ο οποίος έδειξε να είναι ενήμερος για την εικόνα των «ερυθρολεύκων»…

«Έχουμε εικόνα του Ολυμπιακού, προσωπικά τον έχω παρακολουθήσει αρκετά. Ξέρω τι παρουσίασε. Η ομάδα χρειάζεται πρώτα απ’ όλα εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Έχει ποιοτικούς παίκτες όπως ο Ριέρα και ο Ιμπαγάσα. Αυτό που πρέπει είναι να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της, να πατήσει γερά στα πόδια της».

Ο Ασπιάθου μίλησε για τη συνάντηση που είχε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και το στοιχείο που έπαιξε το σημαντικότερο ρόλο στη συμφωνία: «Ήταν καταλυτικός ο ρόλος του κ. Μαρινάκη. Ο Ερνέστο μού είπε τα καλύτερα και το πόσο εντυπωσιάστηκε. Είπε το τώρα ναι ο Ερνέστο γιατί έλυσε κάποια προβλήματα που δεν του επέτρεπαν να αναλάβει προηγουμένως. Ήταν δε τέτοιο το όραμα που του παρουσίασε ο κ. Μαρινάκης που δεν ήταν εύκολο και δεν ήθελε να πει όχι. Αγαπάμε την Ελλάδα, αγαπάμε τον Ολυμπιακό, αγαπάμε και τη δουλειά μας».
Τέλος, ζήτησε υπομονή για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στις επιτυχίες…

«Χρειάζεται υπομονή. Να δούμε πρώτα την ομάδα, να τη δουλέψουμε και να τη φτάσουμε σε ένα επίπεδο και μετά θα δούμε τι άλλο μπορεί να γίνει στις μεταγραφές».

Πηγή: sport-fm