Επίθεση μέσω… Ουγγαρίας στον Νίκο Αναστόπουλο εξαπέλυσε ο Μπόλντισαρ Μπόντορ!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ο 29χρονος μέσος φέρεται να χαρακτήρισε τον προπονητή του ανεπαρκή και ακατάλληλο να προπονεί μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ.

Αφού άφησε αιχμές, δε, ακόμα και για τη συμπεριφορά του Έλληνα τεχνικού, χαρακτήρισε πιθανή ακόμα και την αποχώρησή του απ’ τους Κρητικούς.

«Αισθάνομαι ότι ο Νίκος Αναστόπουλος δεν είναι ο κατάλληλος προπονητής για τον ΟΦΗ, που είναι ένας σπουδαίος σύλλογος. Αυτό δεν είναι παράπονο, είναι η πραγματικότητα. Δεν είμαι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν γνωρίζει πότε παίζει. Είναι καλύτερο να μη μιλήσω για τις προπονήσεις», ανέφερε ο Μπόντορ στην ιστοσελίδα της «Nemzetisport».

«Πιστεύω ότι μπορώ να παίζω περισσότερο, αλλά ο προπονητής μας νομίζει ότι βρίσκεται στην Αγγλία. Έχουμε πολλούς μέσους και διαρκώς μας αλλάζει, σαν να έχουμε τόσα ματς όσα έχει το αγγλικό πρωτάθλημα. Και το τεχνικό μας επιτελείο μερικές φορές δεν γνωρίζει πότε θα έχουμε παιχνίδια» συνέχισε, για να καταλήξει χαρακτηριστικά: «Ελπίζω να μην αντιμετωπίσει προβλήματα, αλλά χρησιμοποιεί “βαριές” εκφράσεις. Ίσως να φύγει από την ομάδα».

Εκτός αυτών, δε (και αναφερόμενος στη δική του παρουσία στον ΟΦΗ) ο Μπόντορ τόνισε ότι δεν έχει δείξει τις πραγματικές του ικανότητες, εκτός απ’ το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όπου (κατά τον ίδιο) ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον συνεχάρη για την απόδοσή του.

Μετά απ’ όλα αυτά (και εφόσον δεν διαψευστούν οι δηλώσεις όπως έχει γίνει κατά καιρούς σε ανάλογες περιπτώσεις), αναμένεται η αντίδραση της ΠΑΕ ΟΦΗ και του Νίκου Αναστόπουλου, η οποία δεν αποκλείεται να δρομολογήσει εξελίξεις για το μέλλον του Ούγγρου μέσου στην ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr