Έτοιμοι να εκδώσουν… συναινετικό διαζύγιο είναι ο Παναθηναϊκός και ο Σωτήρης Νίνης. Εντός της ημέρας ο εκπρόσωπος του διεθνούς μεσοεπιθετικού θα συναντηθεί πιθανότατα με τον Δημήτρη Γόντικα, χωρίς να προκύψει κάποια ευχάριστη είδηση για την πλευρά του «τριφυλλιού». Ο 21χρονος παίκτης φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Πάρμα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα απαντήσει για ακόμη μία φορά αρνητικά στους «πράσινους».

Όπως αναφέρει η SportDay, η πλευρά του Νίνη έχει πει «όχι» τρεις φορές – μια φορά ο παίκτης και δύο φορές ο μάνατζέρ του – στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει καταθέσει πρόταση ύψους 500.000 συν μπόνους επίτευξης στόχων και περιμένει την οριστική απάντηση του παίκτη. «Είναι θέμα Νίνη και όχι δικό μας το αν θα δεχθεί να ανανεώσει», ειπώθηκε από τη διοίκηση. Παράλληλα, ανέφεραν ότι δεν έχουν πρόβλημα ο παίκτης να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, αρκεί να ενημερωθεί και η ομάδα.

Ανησυχούν για καθυστέρηση

Έντονη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού, αφού το τελευταίο διάστημα ακούγεται ότι η ψήφιση του πολύκροτου νομοσχέδιου που αφορά και την «πράσινη» ΠΑΕ θα γίνει στις αρχές Φεβρουαρίου.

Αυτό σημαίνει ότι θα χαθεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και υπάρχει κίνδυνος να πάει πίσω η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, όπως και η επόμενη Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η εισροή χρημάτων και οι πληρωμές στους παίκτες με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Πάντως, οι πληροφορίες που έχουν οι εκπρόσωποι των Αράβων επενδυτών για την ψήφιση του νέου νόμου αναφέρουν ότι αυτός θα συζητηθεί στη Βουλή μετά τις 20 Ιανουαρίου.

Σύντομα οι ανακοινώσεις

Μετά το αυριανό (04/01, 17:15) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί η ανανέωση του συμβολαίου του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου μέχρι το 2015. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός φέρεται να έχει υπογράψει ήδη και στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός θα κάνει τις σχετικές συζητήσεις με τον Σιμάο, ενώ θα ακολουθήσουν ο Σπυρόπουλος και ο Καραγκούνης.

Τι ετοιμάζει ο Φερέιρα
Κλειστά έχει κρατήσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τα χαρτιά του όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό στην έδρα του Παναιτωλικού. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Λέτο-Κουίνσι και στη χθεσινή προπόνηση δεν έδειξε ποιους προορίζει για αντικαταστάτες τους.

Ο 66χρονος τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους Καπίνο, Μαρίνο, Σπυρόπουλο, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σιμάο, Κατσουράνη, Κλέιτον, Ζέκα και Μαυρία, όμως υπάρχουν διάφορα σενάρια για την ενδέκατη θέση.

1) Μπορεί να παίξει ο Μαρίνος δεξιά, ο Μαυρίας αριστερά και ο Ζέκα κοντά στον Κλέιτον.

2) Μπορεί να παίξει με κλασικό φορ τον Τοτσέ, ή τον Πετρόπουλο, τον Κλέιτον λίγο πιο πίσω και τους Μαυρία, Ζέκα στα άκρα.

3) Μπορεί να θωρακίσει τον άξονα με δίδυμο Σιμάο, Βιτόλο ή Καραγκούνη και τον Κατσουράνη σε πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Κλέιτον.

Πηγή: sportfm.gr