Πέρα από την απόκτηση τερματοφύλακα, ο Ολυμπιακός «χτενίζει» την αγορά και για την ενίσχυση στη θέση του δεξιού εξτρέμ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φέρεται να είχε μεταγραφική σύσκεψη χθες με τους συνεργάτες του και σε αυτή τέθηκαν υπόψη περιπτώσεις παικτών κυρίως από την ισπανική αγορά, την οποία γνωρίζει ο ίδιος άριστα.

Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται για τη θέση είναι ο 28χρονος Νιγηριανός Ικετσούκβου Ούτσε που ανήκει στη Βιγιαρεάλ και παίζει δανεικός στη Γρανάδα (15 συμμ., 1 γκολ φέτος, συμβόλαιο ως το 2015), ο 24χρονος Γάλλος Μικαέλ Περεϊρά της Μαγιόρκα (9 συμμ. φέτος, συμβόλαιο ως το 2014), ο 31χρονος Ισπανός Χαβιέ Καμούνιας της Βιγιαρεάλ (16 συμμ. φέτος, συμβόλαιο ως το 2014), ο 30χρονος Ισπανός Πέδρο Ρίος της Χετάφε (12 συμμ. φέτος, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι), μέχρι και ο Λεονάρντο που ανήκει στην ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2013.

Δυσκολίες για Καμενί, ανοικτό για Ίζακσον

Η περίπτωση του Κάρλος Καμενί δεν είναι τόσο απλή. Η Εσπανιόλ αξιώνει πολλά χρήματα για τον Καμερουνέζο γκολκίπερ και ο Ολυμπιακός περιμένει να πέσει η τιμή του. Όσον αφορά στον Αντρέας Ίζακσον, η περίπτωση του γκολκίπερ της Αϊντχόφεν δεν έχει απορριφθεί παρά το γεγονός ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League. Υπάρχει η σκέψη εφόσον αποκτηθεί να αγωνίζεται στην Ευρώπη ο Μέγερι, τον οποίο πιστεύουν πολύ στην ομάδα. Πάντα στα υπόψη υπάρχει και η περίπτωση του Μιχάλη Σηφάκη, που μένει ελεύθερος από τον Άρη το καλοκαίρι.

Πηγή: sport-fm.gr