Και μεταφορικά και κυριολεκτικά! Η Μπάγερ Λεβερκούζεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέλοντας να του προσφέρει …ασπιρίνες για τον «πονοκέφαλο» που του δημιουργεί ο μικρός χρόνος συμμετοχής του στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο ατζέντης του διεθνούς επιθετικού επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της γερμανικής ομάδας για τον πελάτη του, 5 χρόνια μετά την αποχώρησή του από τις «ασπιρίνες».

Ο Μπερμπάτοφ αγωνίζονταν στην Μπάγερ, πριν μετακομίσει στο Λονδίνο για την Τότεναμ και 2 χρόνια αργότερα στο Μάντσεστερ.

«Δεν είναι μόνο φήμες, είναι κάτι περισσότερο. Η Λεβερκούζεν έχει στο μυαλό της την περίπτωση του Ντίμιταρ», τόνισε ο Ιβάν Ντομπρίνοφ στη «Bild», ανοίγοντας το θέμα της μεταγραφής του, ακόμη και κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Το συμβόλαιο του Βούλγαρου επιθετικού λήγει στο τέλος της σεζόν και ο μάνατζερ του Μπερμπάτοφ δεν θα μπορούσε να μην πετάξει το μπαλάκι στον αγγλικό σύλλογο για το θέμα της ανανέωσής του: «Εμείς θα περιμένουμε μέχρι τις 2 Ιανουαρίου. Μέχρι τότε, η Γιουνάιτεντ έχει την επιλογή της και την προτεραιότητα, αλλά αν δεν καταθέσει πρόταση που να μας ικανοποιεί τότε ο παίκτης θα δει το μέλλον του. Ο Ντίμιταρ δεν έχει ξεχάσει τη Λεβερκούζεν και την έχει μέσα στην καρδιά του. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι έχει πολύ καλές σχέσεις με τη διοίκηση της ομάδας».

Πηγή: england365.gr