Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να αρχίσουν να συμβιβάζονται στην ιδέα της αποχώρησης του Πάμπλο Κοντρέρας. Στη Χιλή γίνεται βομβαρδισμός δημοσιευμάτων αναφορικά με τη διαφαινόμενη -όπως την παρουσιάζουν- μεταγραφή του στην Κόλο Κόλο- μέχρι και για την παρουσίασή του λένε.

Οι Θεσσαλονικείς αποφεύγουν να πουν το οτιδήποτε, κάτι που μάλλον θα γίνει με την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στην συμπρωτεύουσα, αλλά και στην δημόσια τοποθέτηση Βρύζα και Κωνσταντινίδη (εκτός απροόπτου την Παρασκευή).

Σύμφωνα με το “latercera.com” τονίζουν ότι εκείνο που περιμένει ο έμπειρος στόπερ για να επαναπατριστεί είναι «η οριστική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, που του οφείλει μισθούς τεσσάρων μηνών». Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στις απολαβές του, οι οποίες θα κυμαίνονται κοντά στα 400.000 δολάρια για συμβόλαιο δύο ετών. Συμφωνία που θα τον καθιστά τον πιο καλά αμειβόμενο του ρόστερ. Και συμπληρώνει πως η παρουσίασή του -όπως και των υπόλοιπων νέων αποκτημάτων- θα πραγματοποιηθεί τέλη του μήνα.

Η επίσημη θέση της Κόλο Κόλο όπως εκφράστηκε από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της, Χουάν Εστέμπαν Βέλις, είναι ότι ναι μεν υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά για να μετουσιωθεί σε κάτι επίσημο θα πρέπει πρώτα ο Κοντρέρας να μείνει ελεύθερος.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Όλα είναι υπό συζήτηση και τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί. Η Κόλο Κόλο επιθυμεί την επιστροφή και όπως φαίνεται το ίδιο και ο παίκτης. Πράγματι υπάρχουν έντονες συζητήσεις με τους διοικούντες, αλλά υπάρχει και το πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ, αφού ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ομάδα», ξεκαθάρισε.

«Δεν ισχύουν αυτά», διευκρίνισε για τα σενάρια περί οριστική συμφωνίας και συμπλήρωσε: «Δεν θα μπορούσε να συμφωνήσει και να παρουσιαστεί αν δεν έβγαινε μια ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΟΚ ότι λύθηκε το συμβόλαιό του. Πρέπει πρώτα να γίνει αυτό και στη συνέχεια να προχωρήσουν οι υπόλοιπες διαδικασίες.

Η διοίκηση της Κόλο Κόλο το περιμένει αυτό ώστε μετά να προχωρήσουν οι επίσημες διαδικασίες. Μέχρι τότε δεν μπορεί να γίνει καμία επίσημη κίνηση, αν πρώτα ο Κοντρέρας δεν μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ».

Πηγή: sport-fm.gr