Χωρίς Λέτο, χωρίς Κατσουράνη και χωρίς Μπουμσόνγκ, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Αγροτικό Αστέρα, ψάχνοντας για τον επόμενο… σκόρερ!

Η απόφαση του Ζεσουάλντο Φερέιρα να επιτρέψει σε ορισμένους από τους πιο καταπονημένους ποδοσφαιριστές να ξεκινήσουν τις διακοπές των Χριστουγέννων νωρίτερα από άλλους συμπαίκτες τους, δίνει την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να αναζητήσει την ποικιλία στο σκοράρισμα!

Λέτο, Μπουμσόνγκ και Κατσουράνης έχουν πετύχει 20 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Αργεντινό να έχει βρει το δρόμο για τα δίχτυα 14 φορές και τους υπόλοιπους δύο να μετρούν από τρία «τεμάχια».

Βέβαια, αν προσθέσουμε το ένα γκολ του Λέτο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Οντένσε και τα δύο του «Μπουμ» τόσο απέναντι στους Δανούς, όσο και στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ.

Μετά τους τρεις προαναφερθέντες, έρχεται ο Κλέιτον και ο Κουίνσι με δύο γκολ ο καθένας. Στον Παναθηναϊκό δίνεται η ευκαιρία να ψάξει την… ποικιλία που θέλουν να βλέπουν όλοι οι προπονητές στον τρόπο που σκοράρει η ομάδα τους, κάτι που δεν έχει παρατηρηθεί ιδιαίτερα στον φετινό Παναθηναϊκό! Κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, το μεσημέρι της Τρίτης, ο Γκέργκελι θα έχει τη δυνατότητα να ανοίξει λογαριασμό, παίρνοντας – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – φανέλα βασικού, ενώ Βιτόλο, Καραγκούνης και Μαυρίας που υπολογίζονται για το αρχικό σχήμα από τον Ζεσουάλντο Φερέιρα, θα χρειαστεί να βοηθήσουν στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα!

Πηγή: Sport-fm.gr