Σε… ρηχά νερά κινήθηκε μέχρι στιγμής η Ίντερ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, αλλά φαίνεται ότι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι και οι υπόλοιποι υπεύθυνοι του σχεδιασμού της ομάδας δεν βιάζονται. Οι στόχοι είναι αρκετοί, αλλά οι «νερατζούρι» θέλουν ό,τι καλύτερο μπορούν να αποκτήσουν. Και όσον αφορά τη θέση του επιθετικού, αυτό μεταφράζεται στο όνομα του Αλέξις Σάντσες.

Ο άσος της Άρσεναλ βρέθηκε στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου το προηγούμενο διάστημα, η οποία κυνήγησε πολύ την περίπτωσή του. Όμως, οι απαιτήσεις της αγγλικής ομάδας ήταν πολύ υψηλές και οι Βαυαροί έκαναν πίσω. Ειδικά για έναν ποδοσφαιριστή, που όσο ποιοτικός κι αν είναι, το συμβόλαιό του λήγει το 2018, δεν ήταν διατεθειμένοι να κάνουν πλούσιους τους «κανονιέρηδες».

Αλλά, στην Ίντερ σκέφτονται λίγο διαφορετικά. Όχι ότι θα αδειάσουν τα ταμεία τους για τον Χιλιανό άσο, αλλά φαίνονται αποφασισμένοι να πλησιάσουν τις απαιτήσεις της Άρσεναλ, προκειμένου να τον εντάξουν στο ρόστερ τους και να κάνει ένα πολύ δυναμικό επιθετικό δίδυμο με τον Μάουρο Ικάρντι.

Στις εναλλακτικές περιπτώσεις βρίσκεται πάντα ο Φελίπε Άντερσον, ο Μάρκο Ασένσιο είναι πολύ ψηλά στη σχετική λίστα, ενώ πάντα στα υπόψη βρίσκονται και οι Σαντιό Μανέ, Γιούλιαν Μπραντ και Ντάγκλας Κόστα.