Ο αποκλεισμός των ομάδων του Μάντσεστερ από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν ένα σοκ για την ποδοσφαιρική Αγγλία και μένει να φανεί η αντίδραση των πρωτοπόρων. Η Σίτι μάλιστα δοκιμάζεται σε ντέρμπι εκτός έδρας κόντρα στην Τσέλσι και καλείται να δείξει ότι φέτος ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις. Πιο εύκολο το έργο της Γιουνάιτεντ εντός έδρας κόντρα στη Γουλβς.

Θεωρητικά εύκολες και οι αναμετρήσεις για Άρσεναλ και Λίβερπουλ που υποδέχονται τις Έβερτον και ΚΠΡ αντίστοιχα στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Από το Μπριτάνια και τη δυναμική Στόουκ θα πρέπει να περάσει η Τότεναμ αν θέλει να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή.

Αναλυτικά το preview της 15ης Αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ

Άρσεναλ-Έβερτον

Η μέρα δεν είναι σημαντική μονάχα για την Άρσεναλ, αλλά και για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι που απέχει.. δυο γκολ από ακόμη μια τιμητικότατη διάκριση. Σε περίπτωση που στείλει τη μπάλα στα δίχτυα άλλες δύο φορές, φτάνει στα 34 τέρματα σε ένα ημερολογιακό έτος, πράγμα που είχε πετύχει και ο Τιερί Ανρί (2004), του οποίου το άγαλμα μπορεί πλέον να θαυμάζει όποιος επισκέπτεται την έδρα των Λονδρέζων.

Από την αποφράδα εκείνη ημέρα του 8-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ έχει καταφέρει να πανηγυρίσει έξι νίκες σε εφτά ματς. Μάλιστα, κόντρα στην Έβερτον, οι «κανονιέρηδες» ευνοούνται και από την παράδοση που τους θέλει να αήττητους στα 8 τελευταία ματς και νικητές στις 13 από τις 15 αναμετρήσεις κόντρα στα «ζαχαρωτά» υπό την ηγεσία του Αρσέν Βενγκέρ!

Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Έβερτον, είναι τέτοια που δεν μπορεί κανείς να την εμπιστευτεί, ακόμη και με δεδομένη την κούραση ορισμένων παικτών της Άρσεναλ από το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό, μεσοβδόμαδα. Χωρίς επιθετικό που να μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του, το σύνολο του Μόγιες φαντάζει ήδη καταδικασμένο… Στη γενικότερη απαισιοδοξία προστίθεται και η απουσία του τραυματία Ρόντουελ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Όσμαν, Ντρέντε και Σαχά. Για τους γηπεδούχους, ο Αντρέ Σάντος θα επιστρέψει σε τρεις εβδομάδες έχοντας αποκομίσει σοβαρό πρόβλημα στον αστράγαλο, ενώ στην αποστολή θα συμπεριληφθεί ο Μανουέλ Αλμούνια, ελέω των απουσιών των Φαμπιάνσκι και Μανόνε!

Μπόλτον-Άστον Βίλα

Η Βίλα παραμένει χωρίς νίκη εκτός έδρας και ο Άλεξ ΜακΛις θέλει να σπάσει το ρόδι και να φύγει με τους 3 βαθμούς από το «Ρίμποκ». Ωστόσο, η ομάδα του Σκωτσέζου τεχνικού δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα τελευταία 3 παιχνίδια και αυτό προβληματίζει τους φίλους του συλλόγου. Από την άλλη, η Μπόλτον εξακολουθεί να μην μπορεί να βγει εκτός της επικίνδυνης ζώνης και έχει, μόλις, μια νίκη μπροστά στο κοινό της. Μάλιστα, οι Γουόντερερς έχει τη χειρότερη άμυνα, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην έδρα της, κάτι που θέλει να βελτιώσει ο Όουεν Κόιλ.

Οι «τρότερς» θα έχουν στη διάθεσή τους τον Γκάρι Κέιχιλ, όπως και τον Νάιτζελ Ρίο-Κόρερ, ο οποίος υπολογίζεται κανονικά. Τιμωρημένος ο Ντέιβιντ Γουέδερ. Με αναπληρωματικό τερματοφύλακα οι «χωριάτες», με τον Μπραντ Γκούζαν να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του τη φετινή σεζόν. Εκτός και ο Ζερμέν Τζίνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Λίβερπουλ-ΚΠΡ

Οι «κόκκινοι» του Κένι Νταλγκλίς είδαν φέτος τις Νόριτς και Σουόνσι να φεύγουν από το «Άνφιλντ» με τον βαθμό της ισοπαλίας, πολύ απλά γιατί εμφάνισε ενδείξεις υποτίμησης του αντιπάλου. Η μια νίκη στις τελευταίες εφτά αναμετρήσεις με νεοφώτιστες ομάδες στην Πρέμιερ Λιγκ, δείχνει την αδυναμία του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ να διαχειριστεί τα παιχνίδια με σε υποδεέστερους – θεωρητικά πάντα – αντιπάλους! Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και από το γεγονός πως την περσινή σεζόν η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να κερδίσει τις Μπλάκπουλ, Γουλβς και Γουίγκαν στο «Άνφιλντ», πράγμα που έγινε και την περίοδο 2008-2009 με τις Στόουκ, Φούλαμ και Γουέστ Χαμ!

Η ΚΠΡ είναι η ομάδα των εκπλήξεων. Μέτρησε δέκα γκολ στις ήττες από τη Μπόλτον (4-0) και τη Φούλαμ (6-0), αλλά κατάφερε να νικήσει την Τσέλσι και να παλέψει στα ίσια κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, άσχετα από το τελικό αρνητικό αποτέλεσμα. Ρόλο πρωταγωνιστή στο σκοράρισμα φέτος δεν έχει ο Αντέλ Τααράμπτ, αλλά ο Χέινταρ Χέλγκιουσον που έχει βρει το δρόμο για τα δίχτυα έξι φορές στα τελευταία ματς των Ρέιντζερς!

Ο Νιλ Γουόρνοκ ετοιμάζεται για την επίσκεψη στο «Άνφιλντ» χωρίς τους Πάντι Κένι και Μπράιαν Μέρφι, με τον τρίτο τερματοφύλακα, Ράντεκ Τσέρνι να ξεκινάει και πάλι κάτω από τα δοκάρια. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Τααράμπτ. Στην αντίπερα όχθη, ο Κένι Νταλγκλίς δεν μπορεί να υπολογίζει τον Σπίρινγκ για τα επόμενα τρία ματς μετά την αποβολή του στο ματς με τη Φούλαμ, ο Στίβεν Τζέραρντ παραμένει εκτός και έτσι, ο Χέντερσον συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στη μεσαία γραμμή. Χάνει τη σεζόν ο Λούκας μετά τον τραυματισμό στο γόνατο.

Μαν.Γιουνάιτεντ-Γουλβς

Αν ήταν μια οποιαδήποτε ομάδα, θα ήταν η καταλληλότερη στιγμή για να τη «χτυπήσει» ο αντίπαλος. Είναι, όμως, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και γνωρίζει πολύ καλά από δυσκολίες. Το σύνολο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα συνεχίσει τη φετινή ευρωπαϊκή του περιπέτεια στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού δεν κατάφερε να προκριθεί στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ζητείται αναπτέρωση ηθικού. Η πρώτη εντός έδρας ήττα από τη Γουλβς έπειτα από 31 ολόκληρα χρόνια δεν θα είναι λύση. Αυτό που χρειάζεται η Γιουνάιτεντ είναι το βροντερό «παρών» των ποδοσφαιριστών με εμπειρία και επίγνωση της κατάστασης. Έξι χρόνια νωρίτερα, οι «κόκκινοι διάβολοι» αποκλείστηκαν ξανά σε πρώιμο στάδιο από το Τσάμπιονς Λιγκ, όμως κατέκτησαν το Λιγκ Καπ στην Αγγλία και σήκωσαν για τρεις σερί χρονιές την κούπα του πρωταθλήματος.

Ο Μικ ΜακΚάρθι ξέρει και φοβάται το πιθανό ξέσπασμα του συλλόγου του Μάντσεστερ που αν θέλει να μειώσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο Σίτι και να παραμείνει στο κόλπο του τίτλου, θα πρέπει να μη χάσει βαθμούς στα επόμενα πέντε ματς που θα κοντραριστεί με ομάδες του δεύτερου μισού της βαθμολογίας. Σε συνδυασμό με την αποδυνάμωση των μετόπισθεν μετά και τον τραυματισμό του Νεμάνια Βίντιτς που θα τον κρατήσει εκτός δράσης μέχρι το φινάλε της περιόδου, στη Γουλβς γνωρίζουν ότι θα πρέπει να ασκήσουν πίεση και να μην αφήσουν λεπτό τη Γιουνάιτεντ να αναθαρρήσει. Ο Στίβεν Φλέτσερ μπορεί να βοηθήσει σε αυτό, ωστόσο, μετά και τις πέντε σερί ήττες, οι «λύκοι» μπορούν να ελπίζουν μονάχα αν οι «κόκκινοι διάβολοι» εμφανιστούν καταρρακωμένοι από την ευρωπαϊκή αποτυχία.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα έχει και πάλι τον Μάικλ Κάρικ στη διάθεσή του, με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει από τιμωρία, ενώ εκτός θα μείνει ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ που δεν έχει αναρρώσει από το πρόβλημα στον αστράγαλο. Από μεριάς φιλοξενούμενων, ο Καρλ Χένρι θα βρεθεί και πάλι στη μεσαία γραμμή έχοντας εκτίσει την ποινή για τη συμπλήρωση του ορίου καρτών, ο Κράντοκ είναι αμφίβολος και ο Ρότζερ Τζόνσον αναμένει στο… ακουστικό του για επιστροφή στις υπηρεσίες της ομάδας.

Νόριτς-Νιούκαστλ

Περισσότερα από 6 χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες, με τη Νιούκαστλ να μετρά συνολικά 19 νίκες κόντρα στη Νόριτς, ενώ τα «καναρίνια» 14. Η Νόριτς μπορεί να φιγουράρει ψηλά στη βαθμολογία -σε σχέση με τις αρχικές προσδοκίες- αλλά τα ποσοστά δείχνουν ότι οι ομάδες που φιλοξενούνται στο «Κάροου» έχουν τις ευκαιρίες τους να σκοράρουν. Μόνο η Μπόλτον έχει επιτρέψει να γίνουν περισσότερα σουτ προς την εστία της από όλες τις άλλες ομάδες και ο Πολ Λάμπερτ έχει ζητήσει από τους παίκτες του να «σφίξουν» περισσότερο την άμυνά τους.

Από την άλλη, η Νιούκαστλ έχει χάσει την επαφή της με τις πρώτες θέσεις, μετά τις αναμετρήσεις της με Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι. Ο Άλαν Πάρντιου δεν έχει ενοχληθεί με τις ήττες, αφού αυτές ήταν μέσα στο πρόγραμμα, αλλά με την ατυχία του, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές του τραυματίστηκαν. Οι «καρακάξες» έχουν δεχθεί 7 γκολ στα τελευταία 3 παιχνίδια και το παιχνίδι με τη Νόριτς προσφέρεται για ανάκαμψη.

Μετράει αντίστροφα ο Ζακ Γουάιτμπρεντ για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, με τον Πολ Λάμπερτ να περιμένει την απόφαση του ιατρικού επιτελείου, την τελευταία στιγμή, για το αν θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει. Παραμένει εκτός οι Τζέιμς Βον, Ρίτσι Ντε Λαέτ και Έλιοτ Γουόρντ. Όσον αφορά στη Νιούκαστλ, ο Άλαν Πάρντιου είδε τον Στίβεν Τέιλορ να τίθεται νοκ άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι, αν και δύσκολα θα μείνει εκτός αγώνα. Τα προβλήματα αυξάνονται, αφού εκτός της αναμέτρησης με τη Νόριτς είναι και οι Ντάνι Γκάθρι και Σέικ Τιοτέ, ενώ αντίθετα ο Ζόνας Γκουτιέρες επιστρέφει στις υποχρεώσεις του με την ομάδα.

Σουόνσι-Φούλαμ

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην ιστορία τους, για την κορυφαία κατηγορία. Οι γηπεδούχοι δέχονται με δυσκολία γκολ και σε αυτό ποντάρει ο Μπρένταν Ρότζερς. Η Φούλαμ, από την πλευρά της, παραμένει αήττητη στα 3 τελευταία παιχνίδια, ενώ έχει μια από τις καλύτερες άμυνες στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο Τζο Άλεν είναι τιμωρημένος για τους γηπεδούχους και ο Γουέιν Ρούντλετζ θα είναι ο αντικαταστάτης του. Επιστροφή και για τον Ντάνι Γκράχαμ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα. Ο Μάρτιν Γιολ θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Ντάνι Μέρφι, ενώ και ο Σάιμον Ντέιβις είναι στη διάθεση του προπονητή του. Εκτός παραμένει ο Ντάμιεν Νταφ, όπως και ο Κρις Μπερντ.

Γουέστ Μπρομ-Γουίγκαν

Για να δικαιολογήσουμε τους ισχυρισμούς μας περί της δυσκολίας με την οποία σκοράρουν οι δύο αντίπαλοι, αρκεί μια ματιά στον πίνακα των στατιστικών στοιχείων. Εκεί, δηλαδή, που η Γουίγκαν έχει 12 και η Γουέστ Μπρομ 13 τέρματα ενεργητικό στο φετινό πρωτάθλημα. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι οι δύο λιγότερο παραγωγικές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ!

Από την άλλη, οι «baggies» έχουν να παρουσιάσουν μόλις μια «λευκή» ισοπαλία στα τελευταία 95 παιχνίδια τους (!) ενώ οι «λάτικς» μπροστά στο φάσμα των αγώνων με τις Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ στις επόμενες αγωνιστικές, σίγουρα δεν πρόκειται να στοχεύσουν στην κατάκτηση του ενός βαθμού.

Στόχος της ομάδας του Ρομπέρτο Μαρτίνεζ στο «Χόθορνς» θα είναι να φροντίσει να σκοράρει περισσότερες φορές από τους γηπεδούχους! Η αποστολή της γίνεται – κάπως – πιο εφικτή με την επιστροφή του Χιούγκο Ρονταγέγκα, ενώ στη διάθεση του προπονητή τους τίθενται οι Αλκαράζ και Μπόις! Ο Ρόι Χότζον, θα χρησιμοποιήσει τους Λονγκ και Οντεμβίγκι σαν «αιχμές του δόρατος», αλλά θα χάσει για το υπόλοιπο της σεζόν τον Ζόλταν Γκέρα.

Σάντερλαντ-Μπλάκμπερν

Η Σάντερλαντ βλέπει τη ζυγαριά να γέρνει υπέρ της στις αναμετρήσεις με την Μπλάκμπερν, αφού μετρά 42 νίκες στα 63 παιχνίδια που έχει δώσει στην έδρα της, κόντρα στα «ρόδα», ενώ δεν έχουν χάσει και στους τελευταίους 6 αγώνες. Ο Μάρτιν Ο΄Νιλ δεν άρχισε τις υποχρεώσεις του με τη νέα του ομάδα με τον καλύτερο τρόπο και θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη μπροστά στο κοινό της Σάντερλαντ. Οι «μαυρόγατες» έχουν αρχίσει να ανεβάζουν στροφές, ωστόσο δεν έχουν διάρκεια στο παιχνίδια τους και έχουν χάσει στα τελευταία 2 παιχνίδια, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ.

Από την άλλη, η Μπλάκμπερν είναι ή του ύψους ή του βάθους και παρά το γεγονός ότι εκτός έδρας δεν έχει σημειώσει νίκη, έχει σκοράρει σε όλες τις εξορμήσεις της μακριά από το «Ίγουντ Παρκ». Η ομάδα του Στιβ Κιν προέρχεται από τη σαρωτική νίκη με 4-2 κόντρα στη Σουόνσι, η οποία έφερε σχετική ηρεμία τόσο στην ομάδα, όσο και στον Σκωτσέζο προπονητή.

Ο Κρεγκ Γκάρντνερ αναμένεται να πάρει τη θέση του Λι Κάτερμολ στη μεσαία γραμμή, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα θα πάρει και ο Νίκλας Μπέντερ, αν και ο Δανός επιθετικός δεν είναι στο επιθυμητό σημείο από πλευράς φυσικής κατάστασης. Ο άσος των «μαυρόγατων» έχασε μέρος των προπονήσεων της εβδομάδας, λόγω ενός προβλήματος στους προσαγωγούς, ενώ θα αγωνιστεί ο Φιλ Μπράντσλεϊ, αν και δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Στο στρατόπεδο της Μπλάκμπερν, ο Κιν δύσκολα θα αφήσει εκτός του Ρούμπεν Ροσίνα, ο οποίος θα είναι ο παρτενέρ του Γιακούμπου στην επίθεση, παρά το γεγονός ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί. Αντίθετα, δεν θα βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο ο Μάρτιν Όλσον. Απών και ο Στίβεν Ενζονί, ο οποίος εκτίει την τελευταία ποινή των 3 αγωνιστικών του.

Στόουκ-Τότεναμ

Μπορεί στην Ευρώπη να τα βρήκε σκούρα, ωστόσο στο πρωτάθλημα η Τότεναμ τα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και συμπλήρωσε 6 συνεχόμενες νίκες, το μεγαλύτερο σερί της εδώ και 20 χρόνια. Οι Λονδρέζοι έχουν να χάσουν εδώ και 11 αγώνες και στα τελευταία παιχνίδια δείχνει ότι στο γεμάτο ενθουσιασμό παιχνίδι της προσθέτει ωριμότητα και σοβαρότητα που της χαρίζουν νίκες.

Από αυτή την ωριμότητα και τη σοβαρότητα θα χρειαστεί μπόλικες ποσότητες, αφού απέναντί της είναι η Στόουκ, η οποία στην έδρα της δύσκολα παραδίδεται. Οι «πότερς» δείχνουν να ξαναβρίσκουν τη φόρμα τους, μετά από σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και ο Τόνι Πιούλις θέλει να δει την επιθετική συγκομιδή της ομάδας του να αυξάνει. Η πρόσφατη παράδοση είναι με το μέρος των Λονδρέζων, αφού η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ έχει επικρατήσει στο «Μπριτάνια», στις τελευταίες 2 φορές που το επισκέφτηκε.

Έτοιμοι μεν, όχι απόλυτα δε, οι Ρόρι Ντέλαπ και Ζερμέν Πέναντ, οι οποίοι έχασαν την αναμέτρηση με την Έβερτον. Ο Άντι Γουίλκινσον παραμένει τραυματίας και δύσκολα θα αγωνιστεί, ενώ ο Τόμας Σόρενσεν είναι και πάλι έτοιμος για να τεθεί στη διάθεση του Πιούλις. Η Τότεναμ μπορεί να υπολογίζει σε Γκάρεθ Μπέιλ, Ζερμέν Ντεφό και Σάντρο, αν και η φυσική τους κατάσταση δεν είναι στο επίπεδο που θα ήθελε ο Χάρι Ρέντναπ. Παραμένουν εκτός οι εδώ και καρό τραυματίες Μάικλ Ντόσον, Τομ Χάντλστόουν και Νίκο Κράνιτσαρ.

Τσέλσι-Μαν.Σίτι

Η έντονη κριτική στον Πορτογάλο προπονητή σίγησε για λίγο στο «Στάμφορντ» Μπριτζ. Αιτία είναι η αναγέννηση της Τσέλσι. Εκεί που έδειχνε να έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία και να κινδυνεύει με αποκλεισμό στην Ευρώπη, η εικόνα των «μπλε» ήταν μαγική σε δύο διαδοχικά ματς και αποδείχτηκε αρκετή. Αρχικά το πέρασμα από την έδρα της πολύ καλής φέτος Νιούκαστλ με σκορ 3-0 με την οποία έφτασε μόνη τέταρτη στη βαθμολογία. Έπειτα η νίκη εντός έδρας 3-0 κόντρα στη Βαλένθια που της χώρισε την πρωτιά στον όμιλο. Ήρθε και ο αποκλεισμός των δύο ομάδων του Μάντσεστερ για να φτιάξει και άλλο τη διάθεση στους «μπλε».

Από την άλλη πλευρά η Σίτι απογοητεύτηκε μεσοβδόμαδα. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανε, παίρνοντας τη νίκη κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου εντός έδρας, γνώρισε τον πικρό αποκλεισμό από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ τερματίζοντας Τρίτη στον όμιλο. Στο πρωτάθλημα πάντως το τρένο δεν έχει σταματήσει ακόμη ούτε για στάση, συνεχίζοντας αήττητη να παραμένει πρώτη με πέντε βαθμούς διαφορά από τις διώκτες της. Μετά το ισόπαλο ντέρμπι στο «Άνφιλντ» επανήλθε στις νίκες σκορπώντας τη Νόριτς με σκορ 5-1.

Ο μακροχρόνιος τραυματίας Μίκαελ Εσιέν και ο τιμωρημένος Νταβίντ Λουίς αποτελούν τους δύο απόντες στα πλάνα της Τσέλσι. Από εκεί και πέρα αμφίβολοι είναι οι Μποσίνγκουα και ΜακΈχραν. Ο πρώτος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς και ο δεύτερος στον αστράγαλο. Στον πάγκο θα μείνουν και πάλι πιθανότατα οι Τόρες, Λάμπαρντ. Στους «πολίτες» δύο είναι οι σίγουροι απόντες. Οι τραυματίες Κολάροφ και Ρίτσαρντς. Ο πρώτος θα επιστρέψει τον Ιανουάριο και ο δεύτερος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα. Αμφίβολος και ο Ζαμπαλέτα που μάλλον θα επιλεγεί τελικά στο βασικό σχήμα, σε αντίθεση με τους Μπαλοτέλι, Νασρί που θα ξεκινήσουν στον πάγκο.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

Σάββατο 10/12 (17:00)

Άρσεναλ-Έβερτον
Μπόλτον-Άστον Βίλα
Λίβερπουλ-ΚΠΡ
Μαν.Γιουνάιτεντ-Γουλβς
Νόριτς-Νιούκαστλ
Σουόνσι-Φούλαμ
Γουέστ Μπρομ-Γουίγκαν

Κυριακή 11/12

Σάντερλαντ-Μπλάκμπερν (15:30)
Στόουκ-Τότεναμ (18:00)

Δευτέρα 12/12

Τσέλσι-Μαν.Σίτι (22:00)

Πηγή: sport-fm.gr