Στις οικονομικά προσιτές αγορές Ολλανδίας και Βελγίου στρέφεται η ΑΕΚ για την οικονομική της ενίσχυση, όπως δήλωσε ο Άρναρ Γκρέταρσον στον όμιλο εφημερίδων «Sudpresse» με αφορμή το ματς κόντρα στην Άντερλεχτ.

«Η βελγική και η ολλανδική αγορά μαζί με άλλες 2-3 μας ενδιαφέρουν πολύ, διότι πλέον δεν μπορούμε να “χτυπάμε” παίκτες από τα μεγάλα πρωταθλήματα. Ίσως, μάλιστα, τους επόμενους μήνες να κάνω ένα ταξίδι στο Βέλγιο», τόνισε ο άλλοτε άσος της βελγικής Λόκερεν, ενώ για το πώς βρέθηκε στη θέση του τεχνικού διευθυντή, είπε: «Όλα γίνονται γρήγορα στο ποδόσφαιρο.

Οι Έλληνες με θυμούνταν από τη θητεία μου στην ΑΕΚ και μόλις έμεινε ελεύθερη η θέση, μου έκαναν πρόταση. Ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία για εμένα να διαχειρίζομαι έναν τέτοιο σύλλογο, παρ’ ότι η οικονομική κατάσταση είναι καταστροφική. Είναι το μεγαλύτερο σχολείο που θα μπορούσα να έχω. Παρά τις δυσκολίες πήραμε και το Κύπελλο».

Αναφορικά με τα μελλοντικά του σχέδια, είπε: «Έχω δίπλωμα προπονητή UEFA B και θα πάω για το επόμενο επίπεδο τον Ιανουάριο. Είναι πιθανό σε λίγα χρόνια να δοκιμάσω την τύχη μου ως προπονητής. Όχι άμεσα, διότι απολαμβάνω αυτό που κάνω τώρα και διότι πιστεύω ότι η ΑΕΚ μπορεί ακόμη να μεγαλώσει».

Πηγή: sport-fm.gr