Κολακευμένος από την πρόθεση της ΕΠΟ να τον ντύσει στα γαλανόλευκα, αλλά αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, αποφεύγοντας να απαντήσει αν υπάρχουν ακόμη πιθανότητες να αγωνιστεί με την Ελλάδα. «Νιώθω περήφανος για το ενδιαφέρον, αλλά είναι πολύ ωραία να κάνεις προπόνηση με παίκτες όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο», εξήγησε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Είναι πολύ ωραίο να είσαι μέσα στην επιλογή των 23 παικτών της χώρας σου και να κάνεις ξανά προπόνηση με παίκτες όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Νιώθω περήφανος και μόνο ότι βρίσκομαι σε αυτό το γκρουπ», ανέφερε εμφανώς ενθουσιασμένος για την κλήση του στους «μεγάλους» Ίβηρες. Ερωτώμενος, δε, για το αν σκέφτεται ακόμη να αγωνιστεί και μέρα με την Εθνική Ελλάδας, έκανε μια από τις γνωστές του… ντρίμπλες:

«Είμαι περήφανος που πολλοί στην Ελλάδα θέλουν να παίξουν στην Εθνική, όμως προς το παρόν βλέπω μόνο τον ΠΑΟΚ. Θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να πραγματοποιεί η ομάδα μου τους στόχους της. Όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε σύντομα».

Σε πιο προσωπικό επίπεδο, δεν έκρυψε την χαρά του για την… διεύρυνση της οικογένειάς του. «Είμαι περήφανος και για τα δύο κορίτσια μου, τη σύντροφό μου και την κόρη μου. Το απόγευμα περνάω πολλές ώρες με την κόρη μου. Είναι για μένα μια άλλη ζωή. Σίγουρα η ψυχολογία μου είναι ανεβασμένη».

Πηγή: sportfm.gr