Στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 μίλησε ο Κυριάκος Κυριάκου. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Αν αφήσουμε το συναισθηματικό κομμάτι της μεταγραφής που είναι αρκετό, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της, είναι η καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού. Υπήρχαν πολλές ιδιαιτερότητες, θεωρώ, όμως σε πρακτικό επίπεδο, δηλαδή γι’ αυτό που παρουσιάζει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, ο Σαλπιγγίδης είναι μια τεράστια ώθηση. Δείχνει πολλά για τον Δημήτρη ότι προτίμησε να έρθει στον ΠΑΟΚ με λιγότερα λεφτά από αυτά που του πρόσφεραν άλλες ομάδες, αλλά και για την ομάδα και για τα βήματα που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό».

Ας δούμε τα σημαντικότερα σημεία της τοποθέτησής του…

Για τον ΠΑΟΚ του σήμερα:
«Έχει γίνει πια ένα ελκυστικό σωματείο ο ΠΑΟΚ για πολλούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν προτάσεις από θεωρητικά μεγάλα σωματεία του εξωτερικού ή οπουδήποτε με μεγαλύτερα ποσά. Βλέπουμε ότι προτιμούν τον ΠΑΟΚ».

Για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Άγιαξ:
«Δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα. Μετά βίας σώσαμε μερικά για τους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειές τους. Εξαντλήθηκαν την επόμενη μέρα από τον αγώνα στο Άμστερνταμ».

Για την παρουσία του κόσμου:
«Είχαμε μια πολύ ωραία κερκίδα και ωραία ατμόσφαιρα. Προσωπικά δεν θυμάμαι τα τελευταία 4-5 χρόνια τόσο ωραία κερκίδα στο εξωτερικό. Πραγματικά δεν συνέβη το παραμικρό».

Για τον Μουσλίμοβιτς:
«Ξέρω ότι έχασε περίπου 10 μέρες από την προπόνηση. Μπήκε χθες και είναι λογικό να είναι λίγο πίσω από θέμα φυσικής κατάστασης. Στην τελευταία προπόνηση θα κριθεί αν θα παίξει».

Για μεταγραφές:
«Δεν ξέρω με σαφήνεια αν θα γίνουν μεταγραφές. Σαφώς υπάρχουν περιθώρια ενίσχυσης».

Για τον Μπερέτα:
«Ήταν μια λανθασμένη επιλογή. Τα στοιχεία που είχαμε συγκεντρώσει ήταν τέτοια που μας έκαναν να πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να συνεχίσει το έργο του Σάντος. Κάναμε μια έρευνα αγοράς στο τέλος του πρωταθλήματος ώστε να αξιολογήσουμε τις επιλογές που είχαμε στα χέρια μας. Θεωρήσαμε ότι ο κύριος Μπερέτα, από όλες τις επιλογές που είχαμε ήταν η καλύτερη».