Με τον Βαγγέλη Μάντζιο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του ματς με τον Πανιώνιο. Ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος έχει βρει τον καλό του εαυτό το τελευταίο διάστημα, θα δοκιμάσει αύριο να προπονηθεί κανονικά και αν δεν τα καταφέρει τότε θα μείνει εκτός αποστολής. Νοκ-άουτ και οι Μπόντορ, Σόουζα.

Ο Νίκος Αναστόπουλος μπορεί να χάρηκε από την επιστροφή των Παπουλή, Σουμπίνιο και Κάταϊ, με τους δύο πρώτους να παίρνουν θέση στο αρχικό σχήμα στο σαββατιάτικο ντέρμπι, αλλά προβληματίζεται με το τι θα κάνει στην θέση του «φουνταριστού». Ο Μάντζιος έχει ένα σφίξιμο στο τετρακέφαλο, το οποίο δεν το επέτρεψε να προπονηθεί κανονικά σήμερα. Στην αυριανή, πρωινή προπόνηση θα δοκιμάσει να μπει έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν θα βρίσκεται στα πλάνα του «Αναστό». Στην περίπτωση που μείνει εκτός τότε την θέση του θα την πάρει ο Καμπάνταης.

Νοκ-άουτ τέθηκαν ο Μπόντορ και ο Σόουζα. Ο Ούγγρος έχει υποστεί τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό ενώ ο Βραζιλιάνος έχει κάκωση στο γόνατο. Την θέση του πρώτου θα την πάρει ο «Σούμπι» ενώ ο 53χρονος Έλληνας τεχνικός δεν θέλει ούτε να σκέφτεται να πάθει κάτι ένας από τους Γεωργίου-Ταυλαρίδη αφού δεν υπάρχει άλλος κεντρικός αμυντικός.

Την Παρασκευή το πρωί στις 10.30 θα γίνει η τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια η ομάδα θα αναχωρήσει αεροπορικώς στις 3.30 μ.μ από το Ηράκλειο για την Αθήνα.

Πηγή: sprot-fmg.gr