Βάρυ πρόστιμο ύψους 85.000 ευρώ επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας στην ΠΑΕ Άρης, με αφορμή τη συμπεριφορά των οπαδών της στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Έτσι οι «κίτρινοι» απέφυγαν την τιμωρία της έδρας τους και θα αγωνιστούν στο μεθεπόμενο εντός έδρας παιχνίδι που είναι κόντρα στον Παναθηναϊκό, κανονικά με την παρουσία του κόσμου τους. Πρόστιμα 25.000 ευρώ σε ΑΕΚ (για το ντέρμπι με Ολυμπιακό) και 20.000 ευρώ σε Παναθηναϊκό (για το ματς στην Ξάνθη).

Ο Άρης κατηγορούνταν για επίθεση των οπαδών του στο μπουθ της κερκίδας των επισήμων όπου φιλοξενούνταν η διοίκηση του ΠΑΟΚ, λίγη ώρα μετά τη λήξη του ντέρμπι.

Τελικά τη γλίτωσαν με ένα βαρύ πρόστιμο 85.000 ευρώ. Αν η πειθαρχική της διοργανώτριας τιμωρούσε την έδρα των «κίτρινων», τότε το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό θα διεξαγόταν χωρίς θεατές.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας για την 5η, την 6η και την 7η αγωνιστική:

5η αγωνιστική:

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή 17.000 ευρώ.

Β) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή 7.000 ευρώ.

6η αγωνιστική:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή 25.000 ευρώ.

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή 20.000 ευρώ.

7η αγωνιστική:

Α) ΠΑΕ Άρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή 85.000 ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει την ποινή της επίπληξης.

Γ) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή 12.000 ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή 14.000 ευρώ.

Ε) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή 14.000 ευρώ.

Πηγή: sportfm.gr