Οι στιγμές που ζει ο Στέφανος Καπίνο το τελευταίο τρίμηνο είναι πραγματικά μεγάλες. Ο 17χρονος τερματοφύλακας εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και με τις εμφανίσεις του στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού έπεισε πως αξίζει. Οι «πράσινοι» σκέφτονται να τον επιβραβεύσουν και να τον καλέσουν έτσι ώστε να συζητήσουν την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Πρόσφατα, υπέγραψε το νέο συμφωνητικό που έχει χρονική διάρκεια μέχρι το 2014 αλλά το «τριφύλλι» σκοπεύει να «προστατεύσει» την περιουσία του και να βάλει ρήτρα για τον Καπίνο. Άλλωστε, είναι λογικό να τραβήξει τα βλέμματα ομάδων του εξωτερικού αφού πρόκειται για νεαρό τερματοφύλακα με εξαιρετικό ταλέντο.

Έτσι, αναμένεται να ξεκινήσουν οι πρώτες επαφές για να γίνει η αναπροσαρμογή και να διασφαλιστεί τόσο η ομάδα όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως υπάρχει η πιθανότητα οι συζητήσεις να φτάσουν μέχρι τον Μάρτιο, όταν και ο Καπίνο κλείνει τα 18 του, όποτε θα έχει και το δικαίωμα να υπογράψει μεγάλης διάρκειας συμβόλαιο.

Πηγή: sport-fm.gr