Μεταξύ σοβαρού και αστείου είχε μιλήσει ο Χάρης Κοσμάτος στον Τζον Άντζελος για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα «Ώρα των σπορ». « Θεωρώ πολύ δύσκολο το ενδεχόμενο να ενδιαφερθεί ο Άντζελος για να μπει στην ΑΕΚ », τόνισε ο αντιπρόεδρος της «Ένωσης».

Για τις επαφές με την οικογένεια Άντζελος
«Γνωρίζω προσωπικά τον Τζον άντζελος κι έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για τις δραστηριότητές μας, εγώ στην ΑΕΚ κι εκείνος στην ομάδα του, τους Βάλτιμορ Όριολς. Αυτό που μπορώ να σας πω, είναι ότι πριν λίγο καιρό, ίσως και μεταξύ σοβαρού κι αστείου αρχικά, του μίλησα για την προοπτική του να ασχοληθεί με την ΑΕΚ. Εκείνη τη χρονική στιγμή δεν διαπίστωσα κάποιο ειδικό ενδιαφέρον και το θέμα έμεινε εκεί».

Για το τι γνωρίζει ο Νίκος Νοτιάς
«Σε γενική συζήτηση που είχα με τον κ. Νοτιά, τον ενημέρωσα για την περίπτωση του Άντζελος και για την συζήτηση που έγινε μεταξύ μας… Ο κ. Νοτιάς γνωρίζει τον Τζον, αλλά χωρίς να έχουν κάποια ιδιαίτερη σχέση… Θεωρώ πολύ δύσκολο το ενδεχόμενο να ενδιαφερθεί ο Άντζελος για να μπει στην ΑΕΚ. Επίσης, μια τέτοια διαδικασία με έναν επιχειρηματία τέτοιου βεληνεκούς, μπορεί αν υπολογίσει κανείς ότι θα κρατήσει μεταξύ τριών και έξι μηνών, από τη στιγμή που θα επισημοποιηθεί κάποιο ενδιαφέρον, κυρίως για τις απαραίτητες διαδικασίες ελέγχων».

Πηγή: sportfm.gr