Το θέαμα με θερμόαιμους οπαδούς, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων, να πετάνε μέσα στο γήπεδο αντικείμενα, θέλοντας να δηλώσουν την αποδοκιμασία τους προς τους αγωνιζόμενους ή τους διαιτητές, είναι κάτι σύνηθες.

Ορισμένες φορές όμως, οι φίλαθλοι έχουν φανεί ιδιαίτερα ευρηματικοί στα αντικείμενα που πετάνε.

Ακολουθούν στιγμές από ποδοσφαιρικούς αγώνες που η φαντασία των οπαδών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, πετώντας μέσα στο γήπεδο τα πιο απίστευτα αντικείμενα:

1. Ο Πολ Γκασκόιν, όταν άφησε την Νιουκάστλ για την αντίπαλη Τότεναμ, δεν φανταζόταν τι θα συνέβαινε στον πρώτο αγώνα εναντίον της πρώτης του ομάδας: Οι οπαδοί της Νιουκάστλ, γνωρίζοντας την αγάπη του παίκτη για μια συγκεκριμένη σοκολάτα, τον «βομβάρδισαν» με δεκάδες τέτοιες. Ο Γκασκόιν σήκωσε μια και την έφαγε!

2. Το 2004 στα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες, μεταξύ Αμέρικα και Σάο Καετάνο, το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε τους παίκτες να μετατρέπουν το γήπεδο σε… αρένα καθώς άρχισαν να γρονθοκοπούνται μεταξύ τους. Στον καυγά συμμετείχαν και οι φίλαθλοι οι οποίοι όρμησαν στο γήπεδο. Μάλιστα, ένας έφερε μαζί του και ένα… οικοδομικό καρότσι!

3. Σε ντέρμπι μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένας φίλαθλος της πρώτης ομάδας που προφανώς δεν συμπαθούσε τον Γκάρι Νέβιλ για να του το δείξει , του πέταξε ένα μισοφαγωμένο χάμπουργκερ!

4. Τον Μάιο του 2001 σε ένα παιχνίδι μεταξύ της Ίντερ και της Ατλάντα, οπαδοί των «νερατζούρι» περνάνε ένα σκούτερ μέσα στο γήπεδο και του βάζουν φωτιά!

5. Όταν ο Φίγκο εγκατέλειψε την Μπαρτσελόνα για τη μεγάλη της αντίπαλο Ρεάλ, η κόντρα που ξεκίνησε με τους φιλάθλους της πρώην του ομάδας, ήταν δίχως προηγούμενο. Κατά την εκτέλεση ενός κόρνερ στο πρώτο του παιχνίδι στο Καμπ Νου, μετά την μεταγραφή του δέχτηκε μια γουρουνοκεφαλή!

6. Σε ένα άλλο παιχνίδι των δύο μεγάλων αντιπάλων του ισπανικού πρωταθλήματος, ο Φίγκο έγινε πάλι στόχος των οπαδών των «Μπλαουγκράνα» οι οποίοι του πέταξαν αυτή τη φορά, ένα μπουκάλι ουίσκι!

7. Σε αγώνα μεταξύ της Μίλαν και Ίντερ ένας οπαδός πέταξε μέσα στο γήπεδο ένα κουνέλι! Το ιταλικό δικαστήριο όμως στο οποίο και δικάστηκε, δεν φάνηκε να το βρίσκει ιδιαίτερα έξυπνο και του επέβαλλε πρόστιμο 10.000 ευρώ!

8. Σε ένα φιλικό αγώνα, μεταξύ της Χιλής και της Νέας Ζηλανδίας πριν το μουντιάλ του 2002, λίγο πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι, ένας οπαδός εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας μια πόρτα αυτοκινήτου!

9. Οι οπαδοί της ομάδας του Ελ Σαλβαδόρ το 1993, σε παιχνίδι εναντίον των Βερμούδων, πέταξαν στο γήπεδο τα πιο απίστευτα αντικείμενα: νεκρές γάτες, σακούλες με ούρα και ιγκουάνα έγιναν στα χέρια των οπαδών εφόδια προς ρίψη!

10. Για πολλά χρόνια οι οπαδοί των Αγγλικών ομάδων θεωρούνταν από τους πλέον βίαιους παγκοσμίως. Το 1965 σ’ έναν αγώνα μεταξύ Μπρέντφορντ και Μίλγουολ, από τις κερκίδες εκτοξεύτηκε μια χειροβομβίδα η οποία ευτυχώς δεν ήταν απασφαλισμένη!