H εμφάνιση του Παναθηναϊκού εναντίον της Ουνικάχα Μάλαγα για την Ευρωλίγκα δεν ήταν πρεμιέρας αλλά… τελικού! Το κοντέρ σταμάτησε στο 98-77. Επτά παίκτες του Ομπράντοβιτς είχαν διψήφιο αριθμό πόντων με πρώτο τον «δαιμονισμένο» Διαμαντίδη, ο οποίος σημείωσε συνολικά 17 και ήταν χάρμα ιδέσθαι. Σάτο 16, Σμιθ και Καιμακόγλου από 13, Καλάθης 12 και Μάριτς, Γιασικεβίτσιους από 10, συνέθεσαν το «εκρηκτικό πράσινο κοκτέιλ». Το ποσοστό στα δίποντα των επτά αυτών παικτών φτάνει το 66% με 22 στα 33 δίποντα, ενώ συνολικά της ομάδας το 58,5% (24 στα 41).

Το «πάρτι» συνεχίστηκε κι από τα 6.75, με 12 στα 19 (63,1%)! Τέσσερις αλάνθαστοι «ελεύθεροι σκοπευτές» από την περιφέρεια, με τρία στα τρία από Διαμαντίδη και Καιμακόγλου, δύο του Σμιθ κι ένα από τον Γιασικεβίτσιους.

Επίσης, τα 9 στα 11 σουτ του Ρομέιν Σάτο δεν περνούν απαρατήρητα, έχοντας μόνο ένα άστοχο σουτ δύο πόντων κι ένα τριών, αλλά κι έξι ριμπάουντ σε 26 λεπτά συμμετοχής. Εντυπωσιακή εμφάνιση και από τον Αφρικανό, που έδειξε «ζεστός» από το ξεκίνημα του παιχνιδιού.

Με την πειστική αυτή εμφάνιση το «τριφύλλι» έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μόλις στην δεύτερη επίσημη εμφάνιση του, δίνοντας υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα και τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή: sday.gr