Το ντέρμπι με την ΑΕΚ πλησιάζει και στον Ολυμπιακό ο Ερνέστο Βαλβέρδε αρχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας δύο βασικά προβλήματα να διαχειριστεί. Λιούμπομιρ Φέισα και Βασίλης Τοροσίδης τέθηκαν νοκ άουτ λόγω τραυματισμών που αποκόμισαν με τις εθνικές τους ομάδες και έτσι ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» αναζητά τρόπους να καλύψει τα κενά που αφήνουν.

Ο Ισπανός προπονητής στηριζόταν σε μεγάλο βαθμό στην εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση του Τοροσίδη που προερχόταν από πολύ καλά παιχνίδια με Άρσεναλ και ΠΑΟΚ. Ο διεθνής ακραίος αμυντικός όμως θα μείνει εκτός μάχης για 15 μέρες κάτι που σημαίνει ότι στο δεξί άκρο υπάρχει… θέμα. Ο Μανιάτης είναι ανέτοιμος και έτσι ο Βαλβέρδε πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι στην συγκεκριμένη θέση στο ματς με την Ένωση θα δώσει φανέλα βασικού στον Μοντέστο τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα.

Εκτός από τον Τοροσίδη, με τραυματισμό επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Σερβίας και ο Λιούμπομιρ Φέισα κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεται να καλυφθεί και το δικό του κενό στην μεσαία γραμμή. Όπως όλα δείχνουν ο Βαλβέρδε θα εμπιστευθεί για το βασικό σχήμα τον Ζαν Μακούν ο οποίος μέχρι στιγμής δεν θεωρείται έτοιμος από τον προπονητή του.

Βέβαια, είναι πολύ νωρίς για να καταλήξει ο Βαλβέρδε στο αρχικό σχήμα που θα χρησιμοποιήσει καθώς από αύριο επιστρέφουν στην δράση οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά το διήμερο ρεπό, με εξαίρεση τους διεθνείς που θα επιστρέψουν την Τετάρτη.

Πηγή: sport-fm.gr