Όνειρο που έγινε πραγματικότητα χαρακτήρισε ο Γιάννης Σκόνδρας την κλήση του στην Εθνική Ελλάδος. Ο αρχηγός του Ατρομήτου είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος από την εξέλιξη αυτή και δήλωσε πως τον περιμένει ακόμη περισσότερη δουλειά για να διατηρήσει την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Φερνάντο Σάντος.

Για το πώς νιώθει μετά την κλήση του στην Εθνική:
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την κλήση μου στην Εθνική. Είναι ευχάριστο του γεγονός να μπαίνεις σε μια ομάδα που πραγματικά είναι οικογένεια. Έχω δουλέψει πραγματικά πάρα πολύ για να πετύχω αυτό που έγινε, αν και δεν το περίμενα να συμβεί τώρα και είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος. Είναι επιθυμία όλων των ποδοσφαιριστών να παίξουν με την φανέλα της Εθνικής και το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα».

Για το πώς βλέπει το αγωνιστικό προφίλ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος:
«Επειδή παρακολούθησα το ματς της Εθνικής με την Κροατία, θεωρώ πως αξίζαμε τη νίκη. Αγωνιστήκαμε πολύ καλά στο δεύτερο μέρος και το αποτέλεσμα ήταν πολύ σημαντικό. Εγώ από την μεριά μου θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Δεν είναι και λίγο πράγμα να προκρίνεσαι για τρίτη συνεχόμενη φορά σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Τώρα, πάμε στην Γεωργία για τη νίκη για να εξασφαλίσουμε το εισιτήριο για τα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Το κλίμα στην Εθνική είναι εξαιρετικό και αυτό πιστεύω πως θα κάνει και την διαφορά».

Για την συνέχεια: «Σίγουρα, χαίρομαι πάρα πολύ που με εμπιστεύτηκε ο Φερνάντο Σάντος. Από εδώ και πέρα, πρέπει να διατηρήσω αυτή την εμπιστοσύνη έτσι ώστε να βρίσκομαι στην ομάδα και στο Euro και να δουλέψω ακόμη περισσότερο».

Πηγή: sport-fm.gr